Šta je novo?

Path of Exile

Pa naravno i office kanta , nemaju svi instaliran Steam na poslu. :d Ta njihova statistika je samo sa masina koje pokrenu valjda neku igru preko Steama.

@ed_hunter: ako pruzaju podrsku za Mac onda definitivno je i u OpenGL, i lako bi mogli port za Linux.

evo sta su developeri napisali jos davno davno:
We'd love to port Path of Exile to the Mac, but we're planning to investigate this after release of the game for Windows. We'll make an announcement as soon as it is confirmed. The game works perfectly in Windows under Boot Camp on a Mac.

ako je ovo istina onda je i port za linux moguc, ali ja se ne nadam previse

edit: i ovo http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/48708

Lepo, propustio sam 2 takmičenja i ako sam bio slobodan i spreman, jer sam morao da skidam 5,5Gb preko 1,5Mbps ADSL-a... :(
Večeras imamo 2x 3h, jedan (prvi) je party, bilo bi extra da se skupimo, solo možda neću ni da igram ako (imam sa kim da) igram party...

Poslednja izmena:
Eh taj ADSL. Mene razmazio SBB kao i sve ostale SBB internet korisnike. Skoro sam na stranom gejming forumu citao kakve brzine imaju ljudi po evropi i mogu reci da je SBBovih 10/1 Mbit/s u osnovnom paketu iznad evropskog proseka.

Ja sam tek sad primetio ovo, ne znam jel ih uvek ima :)

poe-beba.png

cega to, ruzicastih pravougaonika oko uspavanih beba? :d

svetlo crvenih. :p imam yt kao bookmark u toolbaru, i crveno na njegovom logou mi je ono pravo crveno.

krenuo sa novim likom posto mi je onaj prvi dual wielder totalno mess. novi ranger mislim da ima veci dps na 15om lvl , nego sto onaj ima na 40om :p

Rangerica je OP ako mene pitas. Igram i ja sa njom. Imam Unique Crude Bow, dize 2 levela gemovima tako da poison arrow pravi haos mobovima.

ja sve nesto mislim da cu pre mecku roditi nego sto dobijem neki unique a narocito bow :p

sta trazis za explosive arrow, item rarity gem-ove i onaj unique leather hat ? :)

Ne tražim ništa, za vas odavde je sve besplatno, samo me startuj kad me vidiš u igri...

EDIT: odigrao sam solo ligu, zakasnio sam 20 min i taman to me je koštalo da ne dobijem poene, nagrade su deljene od 20 nivoa a ja sam završio na 19-om :(
Ali makar sam ulovio ovo: http://i.imgur.com/eHenmpr.jpg

EDIT2: Od Četvrtka ima Party lige, ajde isplanirajte vreme da napravimo neku veliku žurku. :)

Poslednja izmena:
ok , tnx unapred. danas bas i nisam imao vremena ali sutra cu rokati celo vece.

Jel igra još uvek neko? Kakva je sada situacija sa igrom (pre svega stabilnost servera)? Ja sam onomad ostavio dok se situacija ne sredi i onda potpuno zaboravio na nju :D

Nisam igrao zadnjih mesec dana, nema se slobodnog vremena, ali znam da su serveri stabilni vec duze vreme i igri je u ovom kratkom periodu dodano vise stvari nego sto je D3 dobio kroz patch-eve od pocetka. :p

Igram, mada sam pravio pauzu skoro mesec dana (od svega, ne samo od PoE :))
Igra je stabilna, to vise uopste nije pitanje.
Ubacili su dosta novih skilova i unique itema kroz patch-eve.

Promenio sam nick, sada sam DAS13, a shadow mi je Joneleth_Irenicus, 83 lvl.

Pazite na lozinke, ima dosta napada na naloge, i meni su pokusali da ukradu lozinku.

Poslednja izmena:
I meni je stigao mail da je neko pokusao da se uloguje na nalog, pa su ga zakljucali posto je IP bio iz amerike... Ne znam odakle im sifra, nisam palio PoE jedno mesec dana.

istripovali su se nesto svima je stizalo a nije mi komporomitovan nalog
moguce nesto sa nama i nasim IP adresama ih je bagovalo :)

Ja sam primetio neke postove na forumu koji su postavljeni sa mojim nalogom ali ih nisam ja postavio. Napadac je trazio da se resetuje lozinka ali ako je moguce bez pristupa mejlu. Sto znaci da je neko dosao do moje lozinke, ulogovao se na forum ali nije mogao u igru jer je pokusao sa druge lokacije, pa mu je igra trazila da unese kod za otkljucavanje koji se salje na mejl.
Posle toga sam promenio lozinku i postavio mnogo jacu.

Kakvu vrednost moze da ima taj nalog pa da neko hoce da ga ukrade?
U svakom slucaju ako tu kombinaciju email/lozinku drzite jos negde promenite je.

Imali su oni raznorazne napade preko spoofovanih IP adresa...

U svakom slucaju ako tu kombinaciju email/lozinku drzite jos negde promenite je.
A ima onih drangulija od "gem"-ova, neki se lepo prodaju pa još ako imaš više komdada... Verovatno i neke "rare" stvari vrede nešto...

"Rare-ovi" idu ako su 5/6L i to za bas fine "novce". Juce mi lik za 5L oklop za rendzerku trazio 24 chaosa.

Pa exalted se vec prodaje za real money i vredi oko 15$, a ja sam ih imao oko 20 komada, doduse ne sve pure..

Ja ovo igram vise nego ikad :)
Novi itemi, mape, eventovi, lige...igra je sve bolja i bolja.
Ranije je bio veliki problem da se organizuje levelovanje posle 80-og levela (jer su mape velikog levela skupe i retko ispadaju) ali sada dosta ljudi startuje mape na public i zovu igrace da im se pridruze za minimalni fee, recimo mape 73,74 level su samo jedan chaos, 75 dva chaosa itd..
Upadajte ljudi, manite D3 :)

Ja ovo igram vise nego ikad :)
Novi itemi, mape, eventovi, lige...igra je sve bolja i bolja.
Ranije je bio veliki problem da se organizuje levelovanje posle 80-og levela (jer su mape velikog levela skupe i retko ispadaju) ali sada dosta ljudi startuje mape na public i zovu igrace da im se pridruze za minimalni fee, recimo mape 73,74 level su samo jedan chaos, 75 dva chaosa itd..
Upadajte ljudi, manite D3 :)

Ma koji D3...ko ti jos igra lol
I ja sam u igri nonstop :) pošto sam mazohista vozim marauders cyclone life build u onslaught :)

Nazad
Vrh Dno