Šta je novo?

Path of Exile

M1st1cx, javi kad budes stigao do poslednjeg bossa u act 1, u slucaju da ti treba pomoc. Mislim da ce i SuperStarru trebati sa njegovim Rangerom, osim ako je vec zavrsio.

M1st1cx, javi kad budes stigao do poslednjeg bossa u act 1, u slucaju da ti treba pomoc. Mislim da ce i SuperStarru trebati sa njegovim Rangerom, osim ako je vec zavrsio.
Hocu, mada sada necu previse da zurim, hocu jos da levelujem pa cu onda na bosa, jer ovo je HC, samo se jednom gine, a znam da ako zaginem pre nego sto predjem sve kvestove na HC, necu vise igrati sigurno, ponovo iz pocetka da igram necu sigurno, smara me to.
Inace, nesto me interesuje, ako se sa jednim likom predju sve tezine do HC, i krene se HC, da li to znaci da ako on zagine u HC, i vrati ga u default ligu, on moze posle da se teleportuje nazad u HC? ili mu se sve resetuje?

Sto se teleportovanja tice mislim da nisi lepo shvatio, imas HC i default ligu, ako zagines u HC ligi tvoj karakter se prebacuje u SC (default) ligu, ti mozes da nastavis da igras normalno sa tim karakterom, ali stash koji si pronasao u HC ligi ostaje u HC ligi.
Tezine nemaju nikakve veze sa ligama...

Poslednja izmena:
Znaci i HC liga ima svoje tezine, HC default, HC cruel...?

Znaci i HC liga ima svoje tezine, HC default, HC cruel...?
Da, napredovanje u obe lige kroz Normal->Cruel->Merciless je isto.

Jedina razlika izmedju liga je ta gde se karakter (sa svojom opremom i inventarom) koji je izginuo u HC ligi prebacuje u default ligu, dok stash koji je taj karakter pronasao ostaje u HC ligi (doduse taj stash moze da se prebaci u default ligu tako sto se pokrene novi HC karakter, napuni inventar sa tim stash-em i zagine na silu), takodje treba reci da se ne mogu prebaciti itemi iz default u HC ligu...

Poslednja izmena:
Stigao sam do merciless tezine sa templarom, presao vecinu Act I i za sada mi je ok build koliko vidim... ovde se bas lepo vidi ako si se negde zeznuo u levelovanju, ili je gear slab :)

Imam sada vesticu level 51 na cruel, i templara level 55 na merciles, fino napreduju oba lika. Vesticu sam bio malo batalio a poceo templara zbog public partija, poceo sam da gubim zivce koliko je los loot sistem i koliko su melee karakteri superiorni u ninja potezima. :)
Sada mi je super sto dosta geara mogu da dzoram, i uzivam sa oba chara posto su prilicno razliciti stilovi igranja.

Too late for that :D zaginuo sam na drugom stadijumu, tako da je igra za mene zavrsena, barem na neki duzi period, jer mi se sve smucilo, izgubio sam prilicno dobrog karaktera za taj nivo, a kad mi prodje kroz glavu sta treba da predjem da bih mogao da napravim slicnog karaktera glava me zaboli :D tako da neko vreme necu igrati igru, ***, smori kada jedan kvest prelazis 4-5 puta

Presao merciless, shadow level 72, sad igram mape. Koje cepanje, ono je haos...

Taman kad ostanes bez mapa, rollas jos jednog Shadow na HC. :p Nedostaju nam jos cetvorica.

@DAS
Wau, 72 lvl :D

Ja sam juče igrao par sati, i preša 1. act, dost brzo ide lvl, mora da priznam da su solidno poboljšali igru u odnosu na betu od pre godinu dana.
Malo je veći difficulty (zaginuo sam par puta), monsteri imaju tu i tamo neki ability, mislim da su ubacili neke nove monstere, i malo iteme su rebalansirali.
I cini mi se da je bliže kamera, tj. manje se vidi oko heroja.

Inače idem sa Duelistom na Dual Wield :D biće čupavo.

I sviđa mi se kako su odrađeni neki Unique itemi, jedva čekam da mi neki dropa.

Taman kad ostanes bez mapa, rollas jos jednog Shadow na HC. :p Nedostaju nam jos cetvorica.

Nema potrebe :)
Nije mi cilj da se qurcim na HC. Hocu da napravim charactera onako kako sam zamislio a za to mi treba 85 lvl minium. I mnogo kinte za opremu, a to vec ide tesko - sve teze i teze uspevam da prodam nesto..Bice sad valjda bolje sa map dropovima.
Pa cu onda da napravim neki gameplay video i da zakacim ovde :)

@zokocx: igrao sam dual-wield duelistu pre open bete. Pazi ima gomila dmg dual-wield nodova kod njega ali i dalje nekako nije to to. Cak su i developrei izjavili da ce poboljsati duelistu u nekom od narednih patch-ova. I dalje mislim da je dual strike najjaci single target skill u igri - udarac sa oba oruzja istovremeno. Za masu sam koristio cleave - takodje odlican izbor za dva oruzja. Mada, kao sto sam ranije rekao - ovde izbor klase ne znaci sve - ako dobro ispaliras gde ces da putujes sa pasivnim skilovima moze da bude dobro.

Poslednja izmena:
Igrao sam ovo malo, atmosfera negde na pola puta izmedju DII i Titan Quest-a. Okej igra mada ne mogu duze da je igram, dosadi. Sistem skillova je bas dobro odradjen kao i neke druge stvari. Vise lici na Diablo igru od trojke, to svakako.

Nema potrebe :)
Nije mi cilj da se qurcim na HC. Hocu da napravim charactera onako kako sam zamislio a za to mi treba 85 lvl minium. I mnogo kinte za opremu, a to vec ide tesko - sve teze i teze uspevam da prodam nesto..Bice sad valjda bolje sa map dropovima.
Pa cu onda da napravim neki gameplay video i da zakacim ovde :)

@zokocx: igrao sam dual-wield duelistu pre open bete. Pazi ima gomila dmg dual-wield nodova kod njega ali i dalje nekako nije to to. Cak su i developrei izjavili da ce poboljsati duelistu u nekom od narednih patch-ova. I dalje mislim da je dual strike najjaci single target skill u igri - udarac sa oba oruzja istovremeno. Za masu sam koristio cleave - takodje odlican izbor za dva oruzja. Mada, kao sto sam ranije rekao - ovde izbor klase ne znaci sve - ako dobro ispaliras gde ces da putujes sa pasivnim skilovima moze da bude dobro.

Ocekuje se u sledecem content patchu (11) da ubace support gemove za melee klase i nove aoe skilove za kandze sekire i macheve koji su trenutno bas zbog manjka skilova losi. Jedan od support gemova koji se pominje je cleave.
Takodje i cleave skill ce biti promenjen da bude vise atraktivan :)

Dok to ne dodje preporuchujem da se igra ili ground slam build sa buzdovanom ili neki range caster ili strelac zarad maksimalnog ugodjaja :)

Poslednja izmena:
Kako sam se smorio juce.
Provalim da cleave ima mnooogo veci damage sa dual wieldom, i nadjem neki solidan mac za off hand... namestim skillove lepo, main je heavy attack sa oko 1600dps, cleave 1100dps. I provalim da nema sanse da igram bez Shield Charge, jednostavno je nezamenjiv za public gde mora brzo da se stigne do loota, kao i da se pobegne iz zeznutih situacija :)
I nista, vratim se na 1h + shield, iako mi je sada cleave smesan kad znam kakav moze da bude. I bas mi fali sada neki dobar AoE napad, jedva cekam da vidim sta ce da ubace.

http://www.pathofexile.com/forum/view-forum/events

Prava šansa za start novog lika. Item-i ispadaju kao blesavi...

BTW, počeo sam da igram sa rendžerom, smorio sam se već na 21lvl, nije za solo nikako... :(

1 Tip: ne igrajte preko vikenda jer su lagovi veeeliki, ako igrate HC može da vam se desi (kao meni) da vam lik zagine i ako oko njega nema nikoga (lag) :(

Kako sam se smorio juce.
Provalim da cleave ima mnooogo veci damage sa dual wieldom, i nadjem neki solidan mac za off hand... namestim skillove lepo, main je heavy attack sa oko 1600dps, cleave 1100dps. I provalim da nema sanse da igram bez Shield Charge, jednostavno je nezamenjiv za public gde mora brzo da se stigne do loota, kao i da se pobegne iz zeznutih situacija :)
I nista, vratim se na 1h + shield, iako mi je sada cleave smesan kad znam kakav moze da bude. I bas mi fali sada neki dobar AoE napad, jedva cekam da vidim sta ce da ubace.

Možeš da drziš skil u sekundarnoj opremi zajedno sa shield charge.... Ili leap slam.... Samo x+hit key spam :)

Kao sto je neko spomenuo, veliki minus igre je AOE melee klasa. Ja sam hteo da napravim nekog assassin-a, ali aoe skilovi su komicni. Dual strikeom 1-shotujem mobove, a recimo whirling blades-om ih ostetim za po 5-10%...

^Nije to to, previse cesto ga koristim :)
Ping mi je oko 250-300, pa dok se swapuje, pa dok stisnem skill button... ode ninja sa mojim zutim :D

ja ne znam sta kukate za taj ninja loot, ja kad sam igrao sa vesticom public party ni jedan item mi nisu ukrali. trckaram tu sa njima i uvek sam blizu, kad nesto padne ja uzmem, ionako ne radim nista, moji zombiji biju, ja ih samo s vremena na vreme napravim ponovo.

Problem je u tome sto ako ti item padne u cosak ili blizu neke prepreke, drugi mogu da stanu ispred itema i ti neces moci da lootas ma sta god uradio, a oni ce samo da kliknu kad istekne tajmer. Katastrofalno je odradjeno, bolje nego D2 makar ali se nadam da ce promeniti da makar taj tajmer traje mnogo duze.

@ed_hunter - gde si to video da neko kuka? Posto ja pod pojmom kukanje uglavnom zamisljam one babe sto naricu kada neko umre... A i ako ti ni jedan item nije zavrsio gde ne treba, izgleda da nisi bas dugo igrao.

^upravo! Bukvalno svi pricaju o tome, ali iz nekog razloga nikako to da urade. Ma samo da dodaju 5-10 sec i sve super... uglavnom mi bukvalno zafali jedna sekunda da uspem da uzmem moj loot.
A i da se razumemo, i ja gomili ljudi pokupim njihov, i to mnogo cesce nego oni meni. Ne osecam se lepo zbog toga, ali igra me na to naterala, pa dok ne srede bicu prilagodljiv. :D

Taman sad malo pauza od PoE, vreme za D3 patch pa valjda nesto srede u sledecih nedelju, dve :)

kapiram da bi svakog mrzelo da ceka dva minuta da ninjuje item. ako onaj kome je palo bas nece, neka cuce tu minut i neka cekaju da ga uzmu... ali ne znam zasto neko ne bi hteo zuti ili unique item. kad bi napravili tako to bi bio najbolji loot sistem, bolji i od d3 (gde moze da se precuti sta je palo) i od d2 gde je svako ninjovao kako je hteo.

Kako se postavlja minimapa u gornji desni ugao?
Sad sam počeo da gledam kako drugi igraju ali ne znam kako to rade a čini mi se da u opcijama nema opisana takva mogućnost?

hmmmm... pa to joj je defaultna pozicija... kad lupis tab bude preko celog ekrana, pa kad lupis opet tab ona ode u gornji desni ugao?

Nazad
Vrh Dno