Hocu, mada sada necu previse da zurim, hocu jos da levelujem pa cu onda na bosa, jer ovo je HC, samo se jednom gine, a znam da ako zaginem pre nego sto predjem sve kvestove na HC, necu vise igrati sigurno, ponovo iz pocetka da igram necu sigurno, smara me to.M1st1cx, javi kad budes stigao do poslednjeg bossa u act 1, u slucaju da ti treba pomoc. Mislim da ce i SuperStarru trebati sa njegovim Rangerom, osim ako je vec zavrsio.
Znaci i HC liga ima svoje tezine, HC default, HC cruel...?
Tezine nemaju nikakve veze sa ligama...
Da, napredovanje u obe lige kroz Normal->Cruel->Merciless je isto.Znaci i HC liga ima svoje tezine, HC default, HC cruel...?
Too late for thatM1st1cx, javi kad budes stigao do poslednjeg bossa u act 1, u slucaju da ti treba pomoc. Mislim da ce i SuperStarru trebati sa njegovim Rangerom, osim ako je vec zavrsio.
Taman kad ostanes bez mapa, rollas jos jednog Shadow na HC.Nedostaju nam jos cetvorica.
Nema potrebe![]()
Nije mi cilj da se qurcim na HC. Hocu da napravim charactera onako kako sam zamislio a za to mi treba 85 lvl minium. I mnogo kinte za opremu, a to vec ide tesko - sve teze i teze uspevam da prodam nesto..Bice sad valjda bolje sa map dropovima.
Pa cu onda da napravim neki gameplay video i da zakacim ovde
@zokocx: igrao sam dual-wield duelistu pre open bete. Pazi ima gomila dmg dual-wield nodova kod njega ali i dalje nekako nije to to. Cak su i developrei izjavili da ce poboljsati duelistu u nekom od narednih patch-ova. I dalje mislim da je dual strike najjaci single target skill u igri - udarac sa oba oruzja istovremeno. Za masu sam koristio cleave - takodje odlican izbor za dva oruzja. Mada, kao sto sam ranije rekao - ovde izbor klase ne znaci sve - ako dobro ispaliras gde ces da putujes sa pasivnim skilovima moze da bude dobro.
Kako sam se smorio juce.
Provalim da cleave ima mnooogo veci damage sa dual wieldom, i nadjem neki solidan mac za off hand... namestim skillove lepo, main je heavy attack sa oko 1600dps, cleave 1100dps. I provalim da nema sanse da igram bez Shield Charge, jednostavno je nezamenjiv za public gde mora brzo da se stigne do loota, kao i da se pobegne iz zeznutih situacija
I nista, vratim se na 1h + shield, iako mi je sada cleave smesan kad znam kakav moze da bude. I bas mi fali sada neki dobar AoE napad, jedva cekam da vidim sta ce da ubace.
Kako se postavlja minimapa u gornji desni ugao?
Sad sam počeo da gledam kako drugi igraju ali ne znam kako to rade a čini mi se da u opcijama nema opisana takva mogućnost?
Show Corner Map, da li ti je to upaljeno u UI opcijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari