- Učlanjen(a)
- 22.07.2007
- Poena
- 559
imas dobar gear, nije ni bitan build ili znanje kako igras.
video sam dual totem templara kako sa dva ona sto bacaju munje prolazi kroz merciless kao kroz hello kitty igricu... dal je moguce da toliko dmg prave ti totemi, koliko ih baci toliko nema nista. sad cu da igram templara *** samo zbog toga.
ma to ja kazem. ako imas iteme koji imaju max broj soketa i koji su svi medju sobom povezani, koji daju bonuse samo na ono sto tebi treba i imaju maximalne bonuse za tvoj lvl, nije bitno ni kako igras ni koji ti je build. to sam mislio pod "dobar gear". dakle kad imas godlike opremu mozes da facerollujes. doduse tako je sa svim igrama.Yes, kako da no!
U PoE i kod gear moras da gledas dve strane - jedna su atributi koje daje item a druga su socketi. Uklopiti obe strane je jako tesko. Pa onda sledi prava kombinacija gemova u soketima. Sve to uz dobro rasporedjene pasivne skilove. Tu su jos i flaskovi, quality orbovi itd...Ne moze nikako da bude kao D3, moras oko mnogo vise stvari da se za*ebavas.
Mogu da ti linkujem na desteine slicnih build-ova koji tako sabijaju, ali treba doci dotle![]()
pa povecava ti te chargove koji ti daju bonus sto ih vise imas. recimo na marauderu svaki charge daje 5% elemental resist i 5% phys, moyes da ih stakujes do 9 koliko sam video, i tad si prilicno tanky. problem je sto se prave tako sto moras da ubijes monstera koji je pod kletvom i tad ima tipa 20% sanse da ti napravi charge koji traje 10 sec. u prevodu truba. zato idem ja na dual totem build. fu everything
Je l' planiraju neku aukcijsku kucu ili tako nesto za laksu trgovinu? Ova varijanta sa chatom je smor...
Je l' planiraju neku aukcijsku kucu ili tako nesto za laksu trgovinu? Ova varijanta sa chatom je smor...
Šta da radim sa gem-ovima koji nikome ne trebaju? Imam ih makar 50...
Mozes da pravis resistance ringove sa vecim ilvl-om i onyx amulet sa +10-20 to all attributes izmedju ostalog...
Ja sve vreme nosim:... skoro sve vreme nosim iteme koji mi povecavaju verovatnocu za item rarity za oko 50% i dobijao sam samo smece...
Šta da radim posle sa tolikim prstenjem koje ima da se kupi za ~ 3 scroll-a?![]()
a kako se skupljaju te mape i kako se otvaraju? to tek kad zavrsis mercyless?
inace kako pretvoriti orb of alteration ili orb of transmutation u nesto opipljivije sto se moze trejdovati za item, tipa orb of alchemy ili chaos orb?
iLvl prstena od vendora != ilvl prstena koji ispadne iz mapa sa najvecim nivoom tj. Iron Ring koji se kasnije kombinuje. Ako se ne bavite craftovanjem, onda vam to nista ne znaci.
Ne razumem šta si hteo da kažeš, jel možeš malo opširnije kad budeš imao vremena?
ali i dalje ne kapiram šta mogu da očekujem od "belog" itema kad ga "krstim" sa Alch-om?/itemlevel
ja brate ne mogu da se udubljujem u to toliko, cekam da mi padne nesto... inace, stigao sam do piety na cruel tezini i odvalila me riba. cak sam i koleta preziveo i sve ocistio tamo od onih karakondzula, ali piety me samlela... pih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari