Što se tiče ekonomije, da znate, da vas ne prevare:
1 Chaos Orb = 2 Alch Orb
1 Alch Orb ~ 1 unique predmet
1 Alch Orb > bilo kakav gem
1 Alch Orb ~ gem + support gem
cudi me da niko ne pominje resolute technique, ja sam progledao kad sam ga uzeo...
Preporucujem ti da stavis added fire damage umesto added cold damage, zato sto imas veliki physical damadze (2-handed si) a added fire daje procenat fizikala umesto flat damadze kao added cold.
Isto i za auru - bolja ti je Hatred, koja dodaje cold dmg kao procenat tvog fizikala. Jedino je problem sto je Hatred inteligence skill i sto rezervise manu po procentu.
Inace, ko igra sa Blood magic, to ima prednosti i mane - mana je sto mozes da zaboravis na aure koje rezervisu manu (tj. helt) po procentu. Prednost je sto ne moras vise da budzis manu i mana leach, nego se koncentrises samo na life i life leach.
Dva ista support gema ne dupliraju bonuse na skill-u tako da ti je jedan socket prakticno prazan, stavi jos jedan melee physical ako imas i sweep ce ti biti znacajno jaci...... Sweep (sa 2 x Life on Hit)...
Ja koristim resolute technique jer mi je jako bitno da svaki udarac pogodi protivnika.cudi me da niko ne pominje resolute technique, ja sam progledao kad sam ga uzeo...
Needit: e da, ovaj pasiv sto daje "cannot be stunned", jel se to odnosi i na zamrzavanje?
znas kako si me obradovao... nemas pojma...
ja cu stvarno da batalim ovo ako shvatim da je ISTO kao d2. msm ja kad sam igrao d2 bio sam osnovna skola, imao sam vremena... vidim da jedan build koji sam imao na normal ne moze da se koristi na sledecoj tezini, onda krenem drugog, pa shvatim da to ne moze da prodje na sledecoj, pa krenem iznova da napravim sledeceg samo za najtezu, pa se mucim da cuvam poene kako bih nabuzdio lika da bude dobar za poslednju tezinu... ali brate manite me toga, ako je poe isti takav ima samo da bude: fu bre idem da drndam nesto drugo. jenbo ih ja ako treba da relolujem svaku tezinu iznova.
bacicu im neku paru za to sto se trude, ali fu bre, necu da igram hardcore samo da bi video endgame content.... :/
Dva ista support gema ne dupliraju bonuse na skill-u tako da ti je jedan socket prakticno prazan, stavi jos jedan melee physical ako imas i sweep ce ti biti znacajno jaci...
Ok, mozda ce zvucati malo smesno to sto postavljam ovakva pitanja a presao sam igru, ali sve jedno, imam par pitanja koja su mi pala na pamet pre par dana:
1)Da li se gemovi leveluju samo tako sto se nose u socketu ili je potrebno da se koriste ti gemovi u borbama(osim support gemova koji su passive)?
2)Da li preveliki broj gemova (znaci ako nosis neki nepotrebni gem) usporavaju levelovanje ostalih gemova koji su ti bitni? ili to nema veze ?
3)ne vidim promenu u statsovima (statsovima karaktera(C)) prilikom ubacivanja/vadjenja support gema, jel to normalno ?
Pitam posto imam jedno 15 gemova koje ne koristim, a svi itemi mi imaju po 4 socketa, pa ne znam da li pored korisnih gemova da popunim teprazne sockete odgovarajucim gemovima koje necu koristiti(cisto da bi se levelovali) ili je bolje da popunim samo gemovima koje koristim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari