Šta je novo?

Path of Exile

Koliko ja znam taj tajmer nema odredjeno vreme vec je podeseno da odbrojavanje bude srazmerno sa daljinom igraca koji treba da pokupi taj item.
Ako igrac stoji bas na mestu gde je ispao njegov item onda je tajmer 1 sekunda, ako je dalje onda je 2s,3s itd. ali sasvim dovoljno da igrac na vreme reaguje, krene i stigne do tog itema.
Ja sam samo jednom igrao sa nekom random ekipom kojoj se party zvao "loot to name", ispao Exalted i svi pojurili kao muve bez glave, 5 sekundi kasnije svi su bili kickovani :p
A vi ajde brze napredujte pa da igramo mape i bez brige sakupljati iteme...

Poslednja izmena:
Koliko ja znam taj tajmer nema odredjeno vreme vec je podeseno da odbrojavanje bude srazmerno sa daljinom igraca koji treba da pokupi taj item.
Ako igrac stoji bas na mestu gde je ispao njegov item onda je tajmer 1 sekunda, ako je dalje onda je 2s,3s itd. ali sasvim dovoljno da igrac na vreme reaguje, krene i stigne do tog itema.
Ja sam samo jednom igrao sa nekom random ekipom kojoj se party zvao "loot to name", ispao Exalted i svi pojurili kao muve bez glave, 5 sekundi kasnije svi su bili kickovani :p
A vi ajde brze napredujte pa da igramo mape i bez brige sakupljati iteme...

Dovoljno vremena da reagujes ako krenes cim ispadne, ali sta ako ispadne jedan na jednoj strani ekrana i drugi na drugoj? Da ne spominjem ako bitka jos uvek traje, pa nije bas pametno da uleces medju mobove. Za HC ni da spominjem, tu ne smes da letis ko muva bez glave. I jeste tajmer srazmeran sa daljinom, u pravu si. U svakom slucaju, mora se menjati nesto inace public grupe nece biti popularne.

Za takvu situaciju se slazem, dok se stvari malo ne promene treba igrati sa proverenim ljudima.
I jedan savet kada se farma u vecoj grupi, posto se svi igraci drze zajedno treba otici drugim pravcem i izdvojiti se iz grupe, protivnici ce padati malo teze ali zato sav loot ide vama :D

ma kakvo crno ceprkanje po gomili itema na ekranu dok je bitka u toku... ja generalno sa vesticom mogu da idem, gledam iteme i kupim, i ne radim nista jer zombiji rade za mene, ali sa marauderom nisam mogao tako...

Može, može :d

Naložio sam se na ovu igru, konačno neki aRPG gde nisam u fazonu "kad će da mi dropa neki item, ili kad ću da dobijem određni skill", nego lepo mogu da isplaniram sta hocu da budzim.

I vidim u skill tree-u spominje se neki endurance, čemu to služi ?

Koliko cesto u ovoj igri padaju unikati? Ja igram solo i za nekih 6-7 sati pao samo jedan prsten, za carobnicu.

^you lucky bastard :p ja za 38lvl igranja sam dobio samo jedan unique shield,... vlro korisno za dual wieldera :p

lol pa unikati su ovde kao legendary u d3, tamo ljudi nisu videli ni jedan legendary ni za 150 sati igre :D

da, poe je manji gear check od d3, barem za vesticu i maraudera, sve zavisi od izbora skillova i pasivnog drvceta.... ima gear check-a, ne mozes bas sa totalnim raspadom od opreme da igras, ali je manje nego u d3.

manje?

wahhahhaha...

sve H&S/aRPG igre su gear check,manje lili vise je totalno nebitno jer ces u jednom trenutku doci do situacije da nesto neces moci da predjes ako nemas dobar gear ili da se slepas u grupi sa igracima koji imaju bolji gear xD

Izvinjavam se, nije prsten u pitanju nego amulet. Stone of Lazhwar se zove. Nije nesto, za peti level je.

Koga si farmao?

Na Merciless tezini sam farmao The Ledge (Act I) gde mi je onaj Unique Totem podario 5 unique itema ako se ne varam a na vecim levelima The Docks (Act III).

Tek na mapama ispadaju itemi koji mogu fino da se trade-uju.
Juce sam zaradio dosta orbova od trade-a - preko 20 chaos, 1 gcp, 1 regal, 1 blessed i jos neke druge. A pre toga sam jako tesko prodavao. Daleko od toga da mi je ovo prosek...kad bi mi ovako islo svakog dana, gede bi mi bio kraj :)
Kazem - tek na mapama pocinje igra jer itemi koji dropuju imaju daleko bolji roll zbog levela monstera. Evo juce prodah lep elemental bow preko foruma:

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/132669

za 8 chaosa :)

Bow nije los ali bas si ga lepo prodao...
Koliko ovih aukcija može da se pokrene u toku 1 dana / nedelje? I kako se linkuju itemi na forum?

Bow je mozda i vise mogao da se proda jer je dobar za pure elemental bow build (sa elemental hit skill-om).
Ne znam da li postoji granica za broj aukcija dnevno. A iteme linkujes jednostavno tako sto, dok si u edit modu threda koji otvaras, odes na sliku svog heroja, pronadjes item (u stashu ili inventaru) i samo klik na njega (levim tasterom).

Kao sto je neko spomenuo, veliki minus igre je AOE melee klasa. Ja sam hteo da napravim nekog assassin-a, ali aoe skilovi su komicni. Dual strikeom 1-shotujem mobove, a recimo whirling blades-om ih ostetim za po 5-10%...

Whirling blades je više mobility skill.... Sledeći patch bi trebao da ubaci više skillova za melee

"Charges" veštine se automatski aktiviraju, ne troše manu?

Sto se tice frenzija, posto si o tome pricao veceras a zaboravio sam da odgovorim, koristis manu da bi pucao Frenzy a onda kada pogodis monstera sa istim, dobijas po 1 charge sa 10 sekundi trajanja (do 3 maksimalno, po default-u).

Skidam pec koji ispravlja jednu jedinu stvar a to je bag koji se iskljucivo odnosi na XP... ma bajno. Ko jos koristi Win XP u 2013 godini?

pa moraju ljudi da misle na sve... veujem da im bar 5-10% igraca koristi win xp, inace ne bi oni popravljali to... svidja mi se to sto misle na sve... mislim da cak imaju oficijelni thread za wine u kome pruzaju podrsku korisnicima koji imaju linux. bas bih voleo da izdaju nativnu verziju za linux...

Poslednja izmena:
Skidam pec koji ispravlja jednu jedinu stvar a to je bag koji se iskljucivo odnosi na XP... ma bajno. Ko jos koristi Win XP u 2013 godini?

Skoro isti broj ljudi kao i Windows 7 korisnika, ali nema veze, generalizovati stvari na osnovu svojih navika/iskustava je uvek cool.

EDIT: Samo kao primer, Januar 2013.:

Windows 7 - 44.48%
Windows XP - 39.51%

Poslednja izmena:
pa moraju ljudi da misle na sve... veujem da im bar 5-10% igraca koristi win xp, inace ne bi oni popravljali to... svidja mi se to sto misle na sve... mislim da cak imaju oficijelni thread za wine u kome pruzaju podrsku korisnicima koji imaju linux. bas bih voleo da izdaju nativnu verziju za linux...

Ako su oni pravili engine onda bi verovatno i mogli, ali to pod uslovom da je pisan za OpenGL (ili neku drugu graficku biblioteku) ako je za DirectX edno ima je to vec puno posla.

Btw. igra neko default ligu, Normal tezinu ACT 2, ili hoce da farma isti ? Cisto da vidim kako je u partynu :)

duelist 22 lvl
nick: Esberm

da, vidis nisam gledao sta su koristili, dal d3d ili ogl... vidim da pruzaju i podrsku za mac... ocigledno je da dobro radi na wine cim ga podrzavaju i ohrabruju korisnike da igraju tako...

Skoro isti broj ljudi kao i Windows 7 korisnika, ali nema veze, generalizovati stvari na osnovu svojih navika/iskustava je uvek cool.

EDIT: Samo kao primer, Januar 2013.:

Windows 7 - 44.48%
Windows XP - 39.51%

Kakvo ti je to istrazivanje? Steam statistika ili ukljucuje i office kante. Win XP vec duze vreme nije opcija ako se igras na PCju a zna se i zasto.

Nazad
Vrh Dno