Samo sto u diablu nikada itemi trajno nisu nestajali iz kovecega, bilo je bugova u d3 da itemi nestanu sa ah ili rmah ali isti budu vraceni nazad na prodaju po ceni koju si ti trazio ili budu vraceni u kovcega ali nikada nisu itemi nestajali iz inventorijuma kada ti se igra diskonektuje.
Kolikogod ljudi vikali da je d3 los oni ga idalje igraju i to samo iz razloga jer od istog mogu da zarade pare dok ovde sve sto mozes da uradis je da oni zarade pare a ti da se idalje nerviras oko sitnici. Niko ne kaze da je d3 savrsen, da ovi iz blizzarda slusaju igrace i da ubacuju ono sto im se predlaze igra bi bila neprevazidjena. Najveca mana d3 je to sto ima malo mapa i nedozovoljavanje upravljanje skilovima kako ti zelis, malo runa i mogucnosti upravljenje istima a ne kako ti igra odredi ima tu jos mnogo cega se vecini ne dopada ali ***. Ovi iz blizzarda su suvise ponosni da priznaju da su sjebali igru a sto je najgore nece da prhvate pomoc od igraca da igru unaprede bar malo bude ono sto je trebala da bude.
Sto se tice PoE to ce tek da vidimo kada igra izadje iz bete sta ce bude.
pa .... bilo je bugova u d3 da itemi nestanu sa ah ili rmah ali isti budu vraceni nazad na prodaju po ceni koju si ti trazio ili budu vraceni u kovcega ali nikada nisu itemi nestajali iz inventorijuma kada ti se igra diskonektuje.
na ovo cu samo da ti kazem da su to priznali posle 5 meseci i da gomila ljudi nikad nije videla iteme, tu ukljucujem i mene jer se desavalo redovno na pocetku da mi se broj itema na AH smanjivao bez da sam gold dobijao, i nikad nisam dobio iteme, a nije da nisam pisao.
Evo ja sam bio prisutan vise od 10 puta kad se PoE server restartovao i nikad nisam izgubio item, kao sto sam rekao probao sam sa drugarom da dupliram neke iteme, po principu kao sto se dadilo u D2 ali nije uspelo tako da verujem da se retko desavalo da ljudi ostanu bez itema, a na sve to .... koji je ovo .... peti dan igre ? i taj item sto je illidan dobio je smesan .... i realno prevazicice ga za 2 sata igranja.
Ah da ... i beta je

kome se ne svidja sta nude ***.
Sto se njihove zarade para tice .... gledao sam cash shop ... i realno samo neka peglaju taj sistem, hoces da ti svetli glava? plati druze ..... taman treba da vidim te sto im svetle itemi da znam koliki je retard, s obzirom da placa odecu u igri.
Ostalo je veci inventar .... sto je ok i jeftino je, tako da ... sta reci ... svidja mi se

za sad lici vise na diabla od diabla.
Eh da ... da dodam za ovo ... ponosne iz blizzarda, tu se ne slazem sa tobom, problem diabla je sto su ga pravili ljudi koji ne znaju to da urade, ljudi koji su pravili WoW expanzije i koji veruju da je to to vrhunac igre .... i onda su napravili izometrijski WoW uzas, diablo 3 je klasican samar diablo serijalu, igrao sam ga .... video sta nudi ... roknuo sve na MP 10 sto se moglo roknuti .... i realno odustao, smesan je .... dosadan i nezanimljiv.
a i ta prica za prodaju itema ..... verujem da je tesko ... ali moze da se nadje i posao RL za te pare koje tamo mozes da napravis, prodao sam jedan item za 100e ..... i dobio jos 1000 itema koji ne vrede ni 1cent