Pinki je napisao(la):Zanima me da li postoji nesto vise na internetu o paskalu, mislim na zadatke, resenja, objasnjenja itd...
I usput, da li ima negde da se naruci knjiga paskal, u MikroKnjizi nema?
Pinki je napisao(la):Zanima me da li postoji nesto vise na internetu o paskalu, mislim na zadatke, resenja, objasnjenja itd...
I usput, da li ima negde da se naruci knjiga paskal, u MikroKnjizi nema?
Lemilica je napisao(la):Jos jedan glas za cabarkapu (iako mi nije on predavao)
Imas i zbirku, cini mi se da sa zove "Zbirka Zadataka za pripremu takmicenja iz informatike" ili tako nesto... Malog dzepnog formata, ali deblja (300 lista otprilike).
Ne pise ti u profilu u kojoj si skoli, ali ako ides u MG ili imas nekog ko tamo ide, nabavices dosta toga iz njihove biblioteke (sto bi vec znao da ides => ne ides.. ha, kao zakljucujem..***** !.. ja cheers )
a mogu i necije skripte sa ETF-a, FON-a, MF-a...
Che_Guevara je napisao(la):Vugdelija je zakon... super predaje a jos i ne upisuje tako da oni kojima je on dosadan ne mora da dolazi.
Jednom se desilo da jedan cele godine nije dolazio na njegove casove i kada je svratio na cas negde u junu [usput malo i na taj cas zakasnio] Vugdelija upita odeljenje :"jel ovaj nas?"
A jos i onaj njegov test iz asemblera sto je pravio, ima foru taj test, ako na onim losim racunarima iz MG-a crkava CMOS baterija test se radi mnogo duze... mojih 45minuta je jednom bilo punih sat vremena
Cabar je kul mada malo predaje brzo, ali meni je bio mentor na maturskom i bas je bio kul, za razliku od onog Lezaje...
Meni su poredavali Ninka Mihaljinac [ona glup*** kooja predaje paskal], Cabar, Vugdelija, Urosevic i Bleki[Blagojevic]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari