Šta je novo?

PascalCoin [PASC] (Pasc-SHA256)

Ima li ko podesavanja za 380x mislim na klok,bojim se da ne preteram,jel mi ovako daju oko 400 na 900/1500
memoriju mozes slobodno da oboris skroz, meni su 380-ke radile na 900/710 i davale su skoro 400, ne mogu sad da ti kazem tacno jer ne kopam vise pascal sa njima

ok,hvala. Koliko moze da se procesor klokuje mislim ono sigurni klok?

Mislim da nije dobra racunica po meni ETH isplativiji za rx kartice

Pascal je trenutno "ne-isplativ"...

A za R9 280, da li je za njih isplativ?

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Screenshot_6.jpg

Da li je ovo realno? Cena u sunovrat a zarada veca?
Koliko daje rx470 nitro 8 gb?

Unesi CostPerKW/h

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Kako podesiti sad taj nanopool na dualETH mineru 8? Ja unesem sve u bat i kad pustim miner i odem na nanoo da proverim da li radi-nema na search nista. Kaze ACCOUNT NOT FOUND. Adresa sa poloneixaje : poloneix pascalcoin deposit.pascalcoin payload.worker
Ali nista ne dobijam ni na poloneixu nit' ovaj nanopool na searchu hoce da ocita. Inace miner kopa normalno, share rate 2450 MH/s
Ali pojma nemam da li kopa uopste na moju adresu ili ne

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima li neko bat za coinotron i nanopool za paskala da radi i ako može da postavi (ako uopšte i mogu zajedno) bio bi mu zahvalan

Kako podesiti sad taj nanopool na dualETH mineru 8? Ja unesem sve u bat i kad pustim miner i odem na nanoo da proverim da li radi-nema na search nista. Kaze ACCOUNT NOT FOUND. Adresa sa poloneixaje : poloneix pascalcoin deposit.pascalcoin payload.worker
Ali nista ne dobijam ni na poloneixu nit' ovaj nanopool na searchu hoce da ocita. Inace miner kopa normalno, share rate 2450 MH/s
Ali pojma nemam da li kopa uopste na moju adresu ili ne

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal adresa od Eth tvoja -eworker RIG1 -dpool stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.adresa od Pasc tvoja.rog1/[email protected] -dpsw x -dcoin pasc -etht 1000 -dcrt 1000 -ftime 10 -dcri 12

Imao sam isti problem resenje je da ispred adrese u bat fajlu stavis 86646-64 to je adresa Poloniex-a ako me razumes kad sve ovako stavis kao u mom bat fajlu proradice ti :) naravno stavis svoj mail i stavis svoj naziv Rig-a....Inace ne kopa ti nista na adresu moras ovako kao u mom bat fajlu...

Edy11 adresa od nanopool samo ti ide ovako stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.adresa od Pasc.rog1/[email protected] -dpsw x -dcoin pasc -etht 1000 -dcrt 1000 -ftime 10 -dcri 12 a za cointron ne znam ali sad cu malo da istrazim pa stavljam ako nadjem nesto....
Za coinotron imas samo za Eth i ide izgleda ovako EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal tvoja adresa Eth.rig1 -esm 2 i onda pored toga dodas -dpool stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.adresa od Pasc tvoja.rog1/[email protected] -dpsw x -dcoin pasc -etht 1000 -dcrt 1000 -ftime 10 -dcri 12 to bi trebalo da je to.....

Poslednja izmena:
@Fallout 3 sve uradio tako i nece search engine na nanoopool sajtu da mi ocita nista! Treba li neka registracija na poolu?
Mozda ja u taj search ne unosim sta treba. Sta ubacijes u taj search? Adresa poloneixa.wallet adresa ili samo wallet. Ili poloneix.wallet.rig?

Probao sam samo da ubacim taj deo od nanopoola u već postavljeni Clay sa coinotrona i neće, ali radi savršeno sa dcr-om. Probao da onaj sa nanopoola Clay da prepravim i opet neće, možda negde grešim, ali vežbam možda i uspem da napravim spoj coinotrona i nanopoola. Mada ako neko uspe pre mene neka postavi bat to važi i za mene.

@Fallout 3 sve uradio tako i nece search engine na nanoopool sajtu da mi ocita nista! Treba li neka registracija na poolu?
Mozda ja u taj search ne unosim sta treba. Sta ubacijes u taj search? Adresa poloneixa.wallet adresa ili samo wallet. Ili poloneix.wallet.rig?

Napravicu ti ja samo mi iskopiraj bat fajl u privatnoj poruci naravno iskopiraj mi bez tvoje adrese za pasc i eth to skloni....Ne treba nikakva registracija....Ja u search ubacujem adresu Pascal-a....

Edy11-Napravicu ti ja bat fajl samo mi iskopiraj bat fajl u privatnoj poruci bez tvoje adrese za pasc i eth to skloni....

U search unesi Your PascalCoin Payload sa polo..
Probao sam samo da ubacim taj deo od nanopoola u već postavljeni Clay sa coinotrona i neće, ali radi savršeno sa dcr-om. Probao da onaj sa nanopoola Clay da prepravim i opet neće, možda negde grešim, ali vežbam možda i uspem da napravim spoj coinotrona i nanopoola. Mada ako neko uspe pre mene neka postavi bat to važi i za mene.

Evo ti moja setovanja ali ja kopam na dwarfu, prepravi ti to samo za coino..
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0xa3d9b267007c344c3ab3ee8613180bb4977462f4.rig1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.33abe0a336847b93.pedja89 -dpsw x -dcoin pasc -allpools 1 -dcri 12

To sam i ja isto napisao,mozda se njima ne vidi na nanopool-u jer je nanopool-u potrebno neko vreme da ocita rig pustite da rudari sat vremena pa ako opet nema nista onda ne znam sta je....

Edy ovako bi trebalo da ide kod tebe.

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal tvoja adresa Eth sa Poloniex-a.rig1 -esm 2 -dpool stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.adresa od Pasc tvoja sa Poloniex-a.rog1/[email protected] -dpsw x -dcoin pasc -etht 1000 -dcrt 1000 -ftime 10 -dcri 12

Ako to nece probaj ovako

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal tvoja adresa Eth sa Poloniex-a.rig1 -dpool stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.adresa od Pasc tvoja sa Poloniex-a.rog1/[email protected] -dpsw x -dcoin pasc -etht 1000 -dcrt 1000 -ftime 10 -dcri 12
U toj verziji sam samo izbacio esm2.

Naravno stavis tvoj e-mail i tvoje ime rig-a.

Poslednja izmena:
color 02
EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal choby2.rig002 -epsw x -esm 2 -dpool stratum+tcp://pasc-eu1.nanopool.org:15555 -dwal 86646-64.6b702f39e2e95b28.rig2 -dpsw x -dcoin pasc -dcri 20,20,10,10,10 -allpools 1 -allcoins 1
pause

coinotron eth i nanopool pascal, promenite user na oba poola ako necete da kopate za mene i korigujte dcri u zavisnosti od kartica, ako je sve ok pojavice se share na nanopoolu za par minuta, za proveru je dovoljno da se u search unese samo payment id (ovo je kopanje direktno na poloniex)

@pedja89 sad cu da probam pa javljam
@Choby hvala na postavkama sad cu da probam i javljam

Poslednja izmena:
@Fallout 3 uspela je operacija ;)
Hvala :)
Nego, share rate mi je sa 2500 MHs pao na 1000MHs a Eth ostao isti na 166 MHs

6x Rx480 nitro +oc 8GB

Da li imate razlike u sherovima izmedju suprnove i nanopoola? Ja imam drasticno manje shera na nanopoolu sa istim setovanjima koje sam koristio na suprnovi. Doduse na suprnovi je bilo bar 5% rejected shareova... -dcri drzim na 16.

Meni se sad posle restarta minera vratio share rate na 2500 MHs Pascal i ETH na 166 MHs. Nista mi nije jasno sad...

Ako ti se vratilo ne diraj nista :D objasnio sam ti u poruci sve u vezi dual majninga da ne pisem ponovo....

Da li imate razlike u sherovima izmedju suprnove i nanopoola? Ja imam drasticno manje shera na nanopoolu sa istim setovanjima koje sam koristio na suprnovi. Doduse na suprnovi je bilo bar 5% rejected shareova... -dcri drzim na 16.

Ne bi trebalo da ima razlike Nanopool ima 1% fee i to je to ako kopas sa Claymore sam Claymore u dual majningu uzima 2 % fee.

Nema nikakvih rejected shares na nanopool-u bar kod mene.

@Choby
tvoj radi extra samo sam podesio dcri na 25 sve karte i nemam smanjenja serova na paskalu u odnosu na supernovu eth-a sve isto
@Fallout 3
tvoj fercera sa manje serova ali radi
Hvala svima na brzoj reakciji i pomoci ..... ma da Vas nema trebalo bi Vas izmisliti
Jos jednom veliko HVALA

Vrh Dno