Šta je novo?

PascalCoin [PASC] (Pasc-SHA256)

A ***.
Narašće ponovo.

Samo se prebacis na nanopool i svi problemi reseni bar je tako bilo u mom slucaju ;)

Pokusao i na naopoolu i isto mi ode kartica u dead, ali cudno je da skoro svaki put razlicita.
Hvala na pomoci, ali kako mi se cini da cu se ja vratiti na zeca dok ne stignu extenderi iz kine, pa da probam opet.

Snizi memoriju na minimum a obori i GPU klok i eto rešenja.
Moje rx rade na 1242 GPU a ja ih stavio na 1200 i biju sve u 16!

Pokusao i na naopoolu i isto mi ode kartica u dead, ali cudno je da skoro svaki put razlicita.
Hvala na pomoci, ali kako mi se cini da cu se ja vratiti na zeca dok ne stignu extenderi iz kine, pa da probam opet.

Nista, sa 380 nitro sapphire imao sam problem na ETH (radile 4 mj ok i onda nastaju problemi) dok nisam stavio usb extendere nista nije pomagalo,cak sam sumnjao da je crkla neka od karti a uvek razlicita,dok su 3 u rigu radi cim prkljucis i 4-tu kartu odmah problemi. Reseno sa usb extenderima i od tad (oktobar) nikakvih problema sa tim kartama.

Koliko bi trebalo Pascala da se dobije za 9000 heša, mislim otprilike čisto da proverim matematiku

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Za 24h, na Nanopool-u, imao sam 26 PASC iplate sa mojim setovanjima RX 470 1200/825 pa ko nađe računicu neka izvoli ;)

Pa to je nekih 11-12$

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Sada da.
Ovih dana nije bilo tako.
Videćemo.

Pa *** kad se srozala cena, bio 0.57$ a sad je 0.43$

Na to sam i mislio.
Možda skoči cena. Videćemo već.

Meni 3x rx 470 430w

Okačio @belimedved slike potrošnje.
Juče mi je rekao da sa klokom 1242/875 troše 1000W 6x rx470. Kada se snizi cclock na 1200MHz potrošnja bi po svoj prilici trebala biti ispod 1000W

Uh, to je oko 30% vise struje nego na ETH, a mislim da zarada nije bas za 30% veca na pascalu.

Ovog trenutka se nikako ne isplati. Ali nikako.

Sent from mTalk By Lumia 950 DS

Gde to pise? Trosi ako kopas na pola snage pricamo o 80%+ snazi.

Sad kao raste nesto.. jel ima neko neki novi info o ovom novcicu.. ja sam prestao da ga kopam, pa sam u dilemi da li da se vracam ili ne :)

Gde si video da raste?

Pa ovde, nista specijalno ali kao raste..

Prilozi

• Pascal.JPG
    Pascal.JPG
    56.7 KB · Pregleda: 124
To ce biti par sati i dok iskopas sta ima da padne opet

Meni sg miner nece da krene na 380x skinuo sam ga sa suprnove i jednostavno samo stoji ne krece nista,ima li ko slicna iskustva?

Skini onaj sa nonopool-a. Meni je sa taj proradio...i kopam na nanopool

skinuo ovakav je bat :
timeout /t 60
color 02
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

sgminer.exe -k pascal -o stratum+tcp://pasc.suprnova.cc:5279 -u xxx.pas-5 -p WorkerPassword -I 21 -w 64 -g2

I stamo stoji natpis sg miner i to je to ne krece nista

Proveri ovo što si stavio xxx.pas-5 ili ti forma weblogin.worker...
Kreiraj worker-a sa nazivom u jednom nizu (bez - ili ostalih znakova) tipa kilija06.pas5 (puki primer)

Ja sam zeznuo nisam kreirao workere na pool-u :) izlapeo sam ko kisela :)

Ima li ko podesavanja za 380x mislim na klok,bojim se da ne preteram,jel mi ovako daju oko 400 na 900/1500

Nazad
Vrh Dno