Šta je novo?

PascalCoin [PASC] (Pasc-SHA256)

SGminer sa Nanopool-a je okačen tj. njegova sintaksa. U stvari. Skinite miner sa Suprnove i npravite sopstveni start.bat fajl sa nanopool komandom ;)

A s'd šizenje!!!!!!!

POTROŠNJA: 1150W 6x msi rx 470 4GB sa klokovima 1242gpu/825mem i Core Voltage slajderom na -96mV a mereno direktno iz zida! Podatke o potrošnji proverio i ustupio član foruma @belimedved!
Znači 10 kartica sa nekim ilole difoltnim klokom cepaju 2KW/h !

Sada krećem u napad na Suprnovu jer nijedan Pascal mi nisu isplatili osim jučerašnjih 14.xx...

Screenshot_1.jpg

Slobodno spustite core na 1200 nije neka razlika a padne dosta potrosnja kad su karte na 1200

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Meni na 1270/825 daju oko 690Mh po kartici.
Koliko Mh daju na 1200/? ?
P.S. Može li se AB naterati da memoriju spusti ispod 825MHz?
Može to preko komandi SGminera ali me mrzi da se zezam sa njima.

Sent from mTalk By Lumia 950 DS

Poslednja izmena:
Ne moras spustati toliko memoriju, pa daju negde oko 650 ja imam od 4giga verzije od 8 kontam da ce biti oko 670, a potrosnja ce ti pasti vise od 100w

Promenjeno.
Pri taktu 1200/825 kartice imaju oko 651Mh a temp. je pala za 3-4C...

Nego sam primetio da se zarada srozala

Da li neko ima ovakav slucaj da ne kazem problem?

Prilozi

• 3gpu.JPG
    3gpu.JPG
    88.7 KB · Pregleda: 87
Falšuje ti neka grafa...

Zarada je jedva malo pala. Ne širi paniku @Pedja89! :d

Da li neko ima ovakav slucaj da ne kazem problem?

prati taktove u gpu-z mozda thortluje ako nije to ugasi rig pa ga ponovo upali malo se bios zaglupio.

da stavi prioritet na miner.

@pedja dobro je to podeseno i treba da radi na 300 jer je ne bitna memorija ovde

Goldi kako da modujem bios da mogu jos da spustam napon vise preko ab trenutno nmg vise od -100

mozes u hex editoru, mozes ja mislim i preko wattloola spustiti napon na svim statovima, i onda recimo sad ti je 1.1v ti spustis -100mv u afterburneru i dobijes 1v, kad ga u biosu spustis na 1v i skines jos -100mv u afterburneru dobijes 0.9v, ne znam jesam li ti bas jasno objasnio :) ali najlakse ti je u trixu spustat napon.

Gledam sad ovaj gpu-z i ne razumem se nista :D

Ako moze pomoc.. Vidim na slici kod belogmedveda da se ovi parametri skroz razlikuju nego kod mene.. potrosnja je duplo veca, ovo memory usage (dedicated) varira od karte do karte, na jednoj je 1, na drugoj 2 a na trecoj 224..

Prilozi

• 2.JPG
    2.JPG
    40 KB · Pregleda: 72
Skapirao sam, probacu preko trixa tako mi najlakse :) dzony vidis da ti je napon 1.1 to je mnogo zato ti je i veca potrosnja dosta nego kod mede a i samim tim karte ti se vise greju ;)

Sad sam u AB stavio -100 pa je spala potrosnja za 20w po karti a temp su se takodje smanjile za 10ak stepeni :)
Ali opet po GPU-Z nisam ispod 1V..

Jel ja lepo računam, trenutna isplativost je malo ispod eth sa RX480 8GB?

Mislim da je chak i manja

Cudne se stvari desavaju :) iz sata u sat se menja zarada. Nekad u jednom satu iskopam 5 paskala nekad 0.8 tako da tek kad prodje 24h mozes da vidis tacnu zaradu za prosli dan.

Ja sam za 24h iskopao 6 paskala, imam 3x470 rx 8gb..

Za rx 480 je mozda lose. Ja sam na ETHu imao 1€ po kartici dnevno ali sam imao oko 33 isplata za mesec što će reći 330€ na 10 kartica. Ovo mi dođe oko 420$/mes. Meni je ok.

Sent from mTalk By Lumia 950 DS

Meni je za 7 sati iskopao 1 pascal 3x rx470 4gb, odma nakon toga sam se vrnuo na eth, kopao sam na nanopool

Da li neko ima ovakav problem na Pascalu: imam 2 riga, na jednom su 380 *5 gigabyte, a na drugom 380 * 5 msi, posle nekog vremena samo mi ispise da je kartica SICK, a odma potom i DEAD, tj gasi mi karticu, nekad i dve po rigu. U pitanju je SGminer na suprnovi, evo i slika.
Pascal.jpg

EDIT. Zaboravio sam da napomenem da su default podesavanja, samo sam smanjio memoriju po preporuci sa foruma. Na zecu nemam tih problema.

Poslednja izmena:
Da li neko ima ovakav problem na Pascalu: imam 2 riga, na jednom su 380 *5 gigabyte, a na drugom 380 * 5 msi, posle nekog vremena samo mi ispise da je kartica SICK, a odma potom i DEAD, tj gasi mi karticu, nekad i dve po rigu. U pitanju je SGminer na suprnovi, evo i slika.
Pogledajte prilog 221132

EDIT. Zaboravio sam da napomenem da su default podesavanja, samo sam smanjio memoriju po preporuci sa foruma. Na zecu nemam tih problema.

Ja sam imao problema sa Sgminerom da mi tako izbaci,ja sam smanjio clock na kartici i mem i procesora i nije vise izbacivalo.

Pa ja ih nisam klokovao, cak i kad su bile skroz po defaultu, bez smanjivanja memorije isto se desavalo

Pogledajte prilog 221132

Samo se prebacis na nanopool i svi problemi reseni bar je tako bilo u mom slucaju ;)

Krenule mi isplate sa Nanopull-a.
Sada moram da im pošaljem mejl da mi isplatu vrše na svakih 12.5 Pasc. Je*eš to ovako usitnjeno. Non stop neki Fee ;)

Opaaa. I njih napali DDoS-om...

Poslednja izmena:
Pascal se od jutrošnjih 0.00055BTCa srozao na trenutnih 0.00048BTCa...
Javiću koliko mi je Pasc iapltio Nanopool za 24H obzirom da su sinoć oko 22:20h krenule isplate pa da uporedim večeras u isto vreme kakvo je stanje.
Će vidimo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno