Šta je novo?

Panasonic TX-P42G10 vs Samsung PS50B550 plazma

micicss

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
Zanima me vase misljenje o ova dva modela.TV bih gledao sa udaljenosti 2.5 - 3m.
SD signal me ne zanima,samo HD (BR filmovi,koncerti) i HTPC (igre,internet...).Dakle Panasonic G10 42" neoPDP vs Samsung B550 50"?
Samo jos da napomenem da bi me G10 kostao 100 € vise.

Poslednja izmena:
Pa dao sam, u onoj temi :) Pogledao sam 1 film i bio sam odusevljen.

Verujem da ste oduševljeni i ja sam sam bio tim modelom kad sam ga poredio sa ostalim modelima samsung plazmi u blizini. On i b550 su mi nekako odudarali ali kako nemam mesta ni monetarnih mogućnosti za iste zadovoljio bi se samsung ps42b450 modelom ili panasonic px4210y pandanom za koje smatram da takodje daju lepe slike. (želeo bi ih još detaljnije medjusobno uporediti jer su bili na drugim krajevima radnje a na samsungu je išla kablovska sa splitera dok je panasonic puštao svoj demo gde sam bio impresioniran slikom ali možda ne i oštrinom toliko.

Upravo zbog toga sam postavio pitanje ali mi se čini da nisam dovoljno jasan bio. Naime ja sam iz alupen-ovog posta shvatio da je on uzeo full HD plazmu izmedju ostalog iz sledećeg razloga:

Evo ovako... hteo sam full hd da bi mogao da vidim Predatoru bubuljicu na Bluray disku i da kad igram brze igre nemam osećaj da mi igrač malo kasni ili treperi u prostoru, kao da zapinje.

Znači oko ovog kašnjenja i treperenja i eventualne krzavosti, da li ja to mogu očekivati ako uzmem HD Ready a ne Full HD plazmu? Da li je moguće namestiti odgovarajuću sliku na PC-u tj u igri a da ne bude ovih efekata na plazma ekranu?

Poslednja izmena:
Samo jedan info: 42g10 sa 5 godina garancija ko kupi u narednih mesec dana, Tehnomarket sajt.

Nazad
Vrh Dno