Stigla 42ST60. Sad je na razradi. Nema zujanje sem malo iza tv-a. Vise se cuju ventovi od mog kompjutera. Jedva cekam kad se razradi pa da pustam filmove 🙂.
Interesuje me koliko moze najduze da se okrece klip za razradu panela pre nego sto se iskluci TV ?
Nedavno kupih 50GT60. Montiran na postolje, TV ne stoji pod pravim uglom. Naginje, stremi posmatracu za dobrih par stepeni. Da li je tako i kod ST60 modela, ili me je dopala defektna jedinica?
za sad sam samo sd kanale i imam i kao da ne vidim promenu kad uljucim ili isljucim oversacan,ista je kao i kad sam pustao sa usba slajdove. Takodje nevezano od ovoga seckaju mi hd filmovi od oko 15 gb kad ih pustim sa usb-a?
Da li ste prepisivali neke vrednosti pri kalibraciji, ili ste baš zvali nekoga da vam kalibriše tv?
Negde sam citao da za ovu seriju je potrebno 600 sati da bi dobili ono sto je za prethodnu seriju trebalo 200-300.
Ja ne bih cackao nista u thx-u dok ne stignes do 500-600.
Ja gledam St60 u mraku true cinema, contrast 60, color 50.
Inace slika ce ti se nekih 22% poboljsati kada uhodas TV, neki ni ne primete tu razliku(pioneer kuro PDF).
Ako mene pitas uhodavanje televizora sa onim video materijalima je glupost. Za slajdove jos donekle vidim smisao, ali ako vec pustas neki "video za uhodavanje " po meni mozes slobodno gledati bilo koji BR film, pixeli ce proci istu skalu boja (mozda cak i vise). Samo jednu stvar niko ne uzima u obzir, u prirucniku lepo pise da nije preporuceno koristiti TV duze od 8 sati bez prestanka. Zivotni vek televizora (100.000h) je racunato sa 8h gledanja dnevno sa 50% postavkama.
Nego da te pitam ako vec imas THX dark room, kakava je crna boja u mrklom mraku ? Jel se vide ivice od tv-a u mraku ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari