Bio juce u jednoj radnji naseg velikog lanca prodaje tehnicke robe da vidim kako izgleda prevod na Panasonic plazmi doduse ST50. Kad je momak koji radi pustio film nije bilo prevoda. Ja se setih da nije prevod zajedno sa filmom u MKV kontejneru. Danas u MKVmerge-u obradio i dobio fajl sa sve prevodom. Odem ponovo u istu radnju da pustim film kad ni tada nisam dobio prevod na ekranu. Na sve to mi drugi prodavac koji je pustio film kaze da Panasonic nece da pusta srpske prevode. Ja ostao u cudu:shock:.Rekoh da to nije moguce a on i dalje tvrdi isto.
E sad posto znam da Panasonic pusta filmove sa srpskim prevodom gde sam onda ja pogresio ili mozda u radnji nisu znali da podese tv. Napominjem da sam uradio da bude isti naslov filma i prevoda. Kad ga pustim na pc-u ili na mojoj Samsung plazmi ide normalno film sa prevodom.
I nemam nameru da idem ponovo u tu istu radnju otici cu negde drugde gde ime bar izlozen GT model.
Jel prodavac pritisnuo option dugme na daljinskom i upalio titl? Panasonic pusta normalno titl i van mkv kontejnera i unutar, jedina razlika je sto je onaj iz mkv kontejnera malo krupniji. I preko dlna wireless konekcije radi titl u mkv kontejneru eksterni ne radi. Ako imas hdmi kabal ne treba ti ni dlna server niti ista pustas filmove sa pca putem bilo kojeg playera gdje stimas velicinu titla. Ja koristim gom player.
Poslednja izmena: