ST50 (koji ja imam) kada se poveze sa kompom onda imas jedan cudan efekat ali opet neko primeti neko ne. Kao da se blago dupliciraju detalji kao sto su slova, tanke linije itd. Npr. ikonice su imale oko slova balgu zutu liniju. To je zato sto st50 nije podrzavao 444 vec ga je prebacio u 422 kada se povezao sa kopjuterom. Vise o tome mozes ovde procitat a imas i slike (linkovi pri kraju clanka)da vidis kako to izgleda.
http://www.avsforum.com/t/1381724/official-4-4-4-chroma-subsampling-thread
St60 navodno "nema" taj problem, ali evo par stvari zbog kojih ja nisam poveza sa kompom (procitao sam manual od nemackog STW on ima najvise informacija, nekako za ove ostale zemlje ko da su skratili manual)
Po manualu ST50 NE podrzava nijednu rezoluciju PC signala(iako imas tabelu u nasem manualu za to po kojem "podrzava") posto hdmi sa graficke nije isto sto i hdmi sa BR, AV, i ostalih uredjaja nesto je pisalo zbog Hz-a ali tolko vec nisam se mucio sa prevodom. U sustini imat ces sliku, dali ce da steti ta voltaza i frekvencija koja hdmi sa graficke salje to neznam ali po manualu nije namenjen (pise sitno ispod tabele gde za rezolucije PC-TV) i nece bit ista slika nego da povezes sa nekim uredjaim koji je namenjen za ovo tipa BR, DVD. Opet, neko ce videt tu razliku neko nece. Dosta puno njih radio kako i ti mislis da koristis, postavi koji post u temi ST50 oni ce te bolje posavetovat, ja ga ne koristim na taj nacin jer nisam hteo da riskiram.
St60 navodno prima 444 signal ako ukljucis neki mod, to imas na HDTVtest.uk
Kazem ti ja sam se samo jednom igrao tako sa mojim ST50 za sto nije bio namenjen i otiso Y board, i sad mi je zao posto je tv stvarno bio fenomenalan a i veruj mi pustio sam BR film preko hdd-usba posto tv cita M2TS (avatar skinuo sa interneta 46GB) i pustio pravi BR disc avatar preko plejera. Nebo i zemlja u mojim ocima.
A za 3D zaista neznam kako ce ti radit preko graficke.
Moja pouka koristi TV za sta je namenjen a ne izigravati James Bonda.
Pozz
P.s. Jesi probao da pustis M2TS preko KMP-a ? ja sam taj avatar sa interneta pustio preko njega i zvuk mi je jako kasnio a i mucio se KMP, seckala je i slika dok televizorov media player je pustao normalno (prvih par minuta/sekundi i on je seckao).
Imam Intel quad i sapphire GDDR4 , ne igram igre, bavim se video montazom tako da moja konfiguracija je trebala da bude dovoljna ali eto zbog neceg KMP mi seckao.