Šta je novo?

Panasonic Fx-01

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rizikujem da dobijem warning ili šta već, ali moram reći da sam se pošteno ismejao čitajući ovaj cirkus :d Ovo je postala još jedna od "onih" tema. Najjače mi je ono "smešan si ko bioskop". Jednostavno neki ljudi nikad neće naučiti. Žao mi je samo što sa Abdee nije javio i u kasnijem dalu sa nekom od njegovih čuvenih :d

Poslednja izmena:

ne kapiram ovo oko tvog pogresnog izraza kamera?
ja te ispravih na prethodnoj strani ili vec gde.

radi se o tome da ti nesto NE ZNAS pa povecanom aktivnoscu pokusavas da nadomestis nedostatak znanja, velicine...
to moze da upali kad si sa ribom u krevetu ali na ovom forumu ne vredi.

jednostavno, istripovao si da kupovinom fizicki velikog aparata magija sa te masine prelazi na tebe. to i jeste ono sto bi proizvodjaci aparata hteli, da se ljudi opako istripuju da su mnogo opasni.

ocigledno da su kod tebe uspeli 100%. ti mislis, em da si uzeo najbolju igracku, em da sad mozes jos i lekcije drugima da delis.

e pa ne ide tako.

blamiras se iz komentara u komentar. tvoj aparat ima verovatno najmanji dinamicki opseg i najgori odnos signal/sum koji postoji u ultrazoom klasi.
tebe to nije sprecilo da lupis kako ima dobar dinamicki opseg i ostanes ziv.

to je poenta moje price:

ti-ne-znas-o-cemu-pricas

ps. sto se tice prodaje aparata, vidi gornji zakljucak.[/QUOTE]

Kada sa tobom diskutujem aparat cu zvati kamerom. Sve vreme prozivas i podj... ,a iznosis zakljucke iz predrasuda. Ti si sigurno merio odnos signal sum pa to sve znas iz licnog iskustva. Ima ga isto koliko i tvoj Sony koji si nedavno prodao.
Sto se tice dinamickog opsega imas dole recenziju pa procitaj , mada ces i onda misliti isto to sto i sada.
http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ50/FZ50A.HTM

Zasto mislis da ja delim lekcije bilo kome, pa vi ste ekipa koja je poznata po tome sto ste i neke likove koji su mnogo jaci od vas omalovazavali i podcenjivali. Sto se tice moje aktivnosti, naravno da je povecana i meri se sa brojem novih fotografija.
Forum? Dobro si to rekao ,da li znas cemu sluze forumi? Da ljudi razmenjuju misljenja i da imaju slobodu govora, za razliku od vas ortaka koji kao da ste neka mafijaska organizacija , banujete ljude koji imaju protivu vaseg misljenja, druge vredjate itd.

Sto se tice moje bazuke ako je za g-dina Simon Joinson-a FZ50 najbolja 'bridge camera' ne vidim zasto ne bi bio i za mene.

Ako je za gospodu sa http://www.letsgodigital.org/en/camera/review/118/page_6.html FZ50 najbolji ultrazoom aparat ne vidim razloga da ne bude i za mene.

Ovim obustavljam svaku debatu sa tobom i ostalima i svi moji novi postovi bice linkovani na ovaj.

Poslednja izmena:
Rizikujem da dobijem warning ili šta već, ali moram reći da sam se pošteno ismejao čitajući ovaj cirkus :d Ovo je postala još jedna od "onih" tema. Najjače mi je ono "smešan si ko bioskop". Jednostavno neki ljudi nikad neće naučiti. Žao mi je samo što sa Abdee nije javio i u kasnijem dalu sa nekom od njegovih čuvenih :d

Trebao si da ga obavestis. :banana:

Poslednja izmena:
Kada sa tobom diskutujem aparat cu zvati kamerom. Sve vreme prozivas i podj... ,a iznosis zakljucke iz predrasuda. Ti si sigurno merio odnos signal sum pa to sve znas iz licnog iskustva. Ima ga isto koliko i tvoj Sony koji si nedavno prodao.

Shta znachi lichno iskustvo ? Treba da kupi taj aparat i da ga sam izmeri da bi ti bio zadovoljan ? 🙂 Svako ko neshto zna, zna da je to najgori senzor u klasi, i to uopshte ne bi trebalo da se diskutuje, ali ti to ipak radish.

I majka je davno prodao svog sonija F717 🙂

Zasto mislis da ja delim lekcije bilo kome, pa vi ste ekipa koja je poznata po tome sto ste i neke likove koji su mnogo jaci od vas omalovazavali i podcenjivali. Sto se tice moje aktivnosti, naravno da je povecana i meri se sa brojem novih fotografija.
Forum? Dobro si to rekao ,da li znas cemu sluze forumi? Da ljudi razmenjuju misljenja i da imaju slobodu govora, za razliku od vas ortaka koji kao da ste neka mafijaska organizacija , banujete ljude koji imaju protivu vaseg misljenja, druge vredjate itd.

Da, i umesto ti da trazish mishljenje iskusnijih, ti delish savete, a ni sam ne znash o chemu prichash 🙂

I ko je ovde bio banovan zbog razlichitog mishljenja ?

Poslednja izmena:
Gospodo preterali ste malo. Katanac, ko se javi ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno