ne kapiram ovo oko tvog pogresnog izraza kamera?
ja te ispravih na prethodnoj strani ili vec gde.
radi se o tome da ti nesto NE ZNAS pa povecanom aktivnoscu pokusavas da nadomestis nedostatak znanja, velicine...
to moze da upali kad si sa ribom u krevetu ali na ovom forumu ne vredi.
jednostavno, istripovao si da kupovinom fizicki velikog aparata magija sa te masine prelazi na tebe. to i jeste ono sto bi proizvodjaci aparata hteli, da se ljudi opako istripuju da su mnogo opasni.
ocigledno da su kod tebe uspeli 100%. ti mislis, em da si uzeo najbolju igracku, em da sad mozes jos i lekcije drugima da delis.
e pa ne ide tako.
blamiras se iz komentara u komentar. tvoj aparat ima verovatno najmanji dinamicki opseg i najgori odnos signal/sum koji postoji u ultrazoom klasi.
tebe to nije sprecilo da lupis kako ima dobar dinamicki opseg i ostanes ziv.
to je poenta moje price:
ti-ne-znas-o-cemu-pricas
ps. sto se tice prodaje aparata, vidi gornji zakljucak.[/QUOTE]
Kada sa tobom diskutujem aparat cu zvati kamerom. Sve vreme prozivas i podj... ,a iznosis zakljucke iz predrasuda. Ti si sigurno merio odnos signal sum pa to sve znas iz licnog iskustva. Ima ga isto koliko i tvoj Sony koji si nedavno prodao.
Sto se tice dinamickog opsega imas dole recenziju pa procitaj , mada ces i onda misliti isto to sto i sada.
http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ50/FZ50A.HTM
Zasto mislis da ja delim lekcije bilo kome, pa vi ste ekipa koja je poznata po tome sto ste i neke likove koji su mnogo jaci od vas omalovazavali i podcenjivali. Sto se tice moje aktivnosti, naravno da je povecana i meri se sa brojem novih fotografija.
Forum? Dobro si to rekao ,da li znas cemu sluze forumi? Da ljudi razmenjuju misljenja i da imaju slobodu govora, za razliku od vas ortaka koji kao da ste neka mafijaska organizacija , banujete ljude koji imaju protivu vaseg misljenja, druge vredjate itd.
Sto se tice moje bazuke ako je za g-dina Simon Joinson-a FZ50 najbolja 'bridge camera' ne vidim zasto ne bi bio i za mene.
Ako je za gospodu sa
http://www.letsgodigital.org/en/camera/review/118/page_6.html FZ50 najbolji ultrazoom aparat ne vidim razloga da ne bude i za mene.
Ovim obustavljam svaku debatu sa tobom i ostalima i svi moji novi postovi bice linkovani na ovaj.