Šta je novo?

Panasonic Dect 500 ili 440

Naravno, to su samo podatci na papiru....moj stari Panasonic 1700 (900Mhz) je sa baterijom od 600mah izdrzao preko 20 dana na stand by bez obzira sto je po specifikaciji predvidjeno dosta manje....

A jel ima Simensa u tom cenovnom rangu,ranije si mogao da ih pazaris na svakom cosku,sad je Panasonic preuzeo primat koliko mi se cini

akter je napisao(la):
Po specifikaciji za tcd500 stand-by traje 120h...
Zar nije 150h? Tako sam bar ja video, na dva mesta.

A ja sam opet video 160h sa stand-by i 16h za talk

CAR je napisao(la):
Zar nije 150h? Tako sam bar ja video, na dva mesta.

U uputstvu za tcd500 pise stand by 120h a razgovor 10h.To za 150h u stand by sam i ja video na videofon.co.yu ali je sigurno greska.Cak i tcd505 ima stand by 120h.

A sve to zavisi od toga koje baterije koristis ;)

akter je napisao(la):
U uputstvu za tcd500 pise stand by 120h a razgovor 10h.To za 150h u stand by sam i ja video na videofon.co.yu ali je sigurno greska.Cak i tcd505 ima stand by 120h.
Da, video sam na videofonu, ali i na KBC-u i jos jednom mestu. Ali, bice da je ovo sto PJ kaze...

MA ja mislim da ni ovi u Panasonicu ne znaju koliko im traju baterije,na nasem panasonic cajtu su tako ocajno opisali modele da nemam reci,ono bi bila sramota i za Mustek a ne Panasonic

Evo, uzeo sam TCD500, i u uputstvu stvarno pise 120h stand by i 10h razgovor. Medjutim, to se odnosi na baterije od 700 mAh, dok sam ja dobio baterije od 750 mAh...

Pa sa tim od 750mah cec imati 130h i11h nije ni 10% povecanje

Calibra 4WD je napisao(la):
Pa sa tim od 750mah cec imati 130h i11h nije ni 10% povecanje
Pa? Nisu ni one od 900 mAh, vec 750... samo 50 mAh vise od onih deklarisanih 700 ;)

Sta ces, tako je kako je - takve sam dobio, ne mogu (i nemam kome) da se zalim.

Jedno pitanje...
Gde mogu da se nadju dodatne slusalice za 440 i koja je cifra u pitanju?
Koja je cena za 500? Nasao sam veoma diskutabilne cene :trust: Razlike su i po 60e. Valjda je i update cena zaostao.

500ka je oko 90-100evra,koliko ja znam

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Jedno pitanje...
Gde mogu da se nadju dodatne slusalice za 440 i koja je cifra u pitanju?
Koja je cena za 500? Nasao sam veoma diskutabilne cene :trust: Razlike su i po 60e. Valjda je i update cena zaostao.
Da, i mene interesuje gde bi mogle da se nadju slusalice za 500-tku.

Inace, TCD500 sam uzeo juce, za 96 evra... i 2 godine garancije.
To je bilo najjeftinije od par ponuda sto sam nasao, preko neta... i jedina ponuda koja je ukljucivala dvogodisnju garanciju. Inace, ostale cene su bile 8900 (8000 za kes) u Tehnomarketu i 8500 dinara u WEG-u.

Ja sam najnizu video oko 109e mada nisam ni trazio previse, priznajem. 96e je super cena.
Imam najbolju zelju da ga uzmem ali mi je malo previse u trenutku a necu ni da cekam. Uzecu neki 4x0

CAre gde si uzeo fon? Firma ili...
Hocu da odem sutra da uzmem i ja

Jedno pitanje za vas DECT-ase :)

Posto sam kupio caletu za rodjendan taj Dect Panasonic 440, jel mogu ja da punim one AAA baterijice preko brzog Sanyo punjaca ili ne sme tako? Logicno mi je da sme, ali opet sta ja znam. Trosimo kuci dosta telefon, pa bi mi dobro doslo da mogu preko brzog Sanya da napunim te baterijice ili jos bolje da kupim jos jedan set koji bih punio kao rezervu preko externog punjaca.

PS: I meni su dali 2 god garancije. Uzet je u onoj radnji u Bulevaru nedaleko od Tasha. Pre je tu bio Genel. Tamo sam uzeo i svoj stari wireless telefon...

Poslednja izmena:
CAre gde si uzeo fon? Firma ili...
Hocu da odem sutra da uzmem i ja
Evo, da napisem ovde, da mi ne bi svi ponaosob slali PM-ove... :)

KBC (www.kbc.co.yu), Mirijevski bulevar 9n. Telefon je 2970-321.

delimir je napisao(la):
Jedno pitanje za vas DECT-ase :)

Posto sam kupio caletu za rodjendan taj Dect Panasonic 440, jel mogu ja da punim one AAA baterijice preko brzog Sanyo punjaca ili ne sme tako? Logicno mi je da sme, ali opet sta ja znam. Trosimo kuci dosta telefon, pa bi mi dobro doslo da mogu preko brzog Sanya da napunim te baterijice ili jos bolje da kupim jos jedan set koji bih punio kao rezervu preko externog punjaca.
Mislim da mozes. Ipak, to su obicne Ni-Mh baterije, trebalo bi da moze da se puni na klasicnom punjacu za te baterije. A cini mi se i da Calibra radi tako nesto.

U svakom slucaju, ja bih to probao, makar i sa punjacem koji imam za Nikon-a :D... ali, on je za AA baterije, a ovde su AAA.

CAR je napisao(la):

Momak se zove Tihomir Nikolic, ako se ne varam, kupio sam komp pre nekih 5 godina od njega. Super lik!

CAR je napisao(la):

TNX Care (tooo Lave) :D

Delija je napisao(la):
Momak se zove Tihomir Nikolic, ako se ne varam, kupio sam komp pre nekih 5 godina od njega. Super lik!
Ne znam, meni neka baba prodala! :d:d:d

Ma idi, jos je i punjac zaboravila, morao sam da se vracam do Karaburme... potrosih benzina da sam mogao da kupim TCD510 (trosi opasno ovaj moj talijan :D)

Cuti, sta bi rekao da si morao do Mirijeva! :d

Ja bio danas, kupio 440. Mozda uskoro uzmem i 510. Meni prodao neki lik, mozda bas Tihomir (Tihi) :eyebrows: Nisam morao da se vracam po punjac :d Video sam onaj 560, preverzija... :zgran: Kaze ima i poziv na glas. Nije znao cenu a ni ja nisam zeleo da je cujem ;)
Neeego...
Koji fon preporucujete da ima veliki domet? I gde ga naci? Treba drugarici, nema fon u drugom stanu. Znaci uslovi su: zgrade, 1. stan prizemlje, 2. stan 4 sprat (poslednji) 200m uz ulicu. Naravno potrebno je da se sve radi i bude savrseno upotrebljivo. Ne znam sta da joj preporucim da resi problem fona :S: PHvala unapred

da li dect telefoni prikazuju caller ID na ISDN prikljucku?

Meni prodao neki lik, mozda bas Tihomir (Tihi) :eyebrows:
A mozda je ipak bio Prle... :d:d:d
Video sam onaj 560, preverzija... :zgran: Kaze ima i poziv na glas. Nije znao cenu a ni ja nisam zeleo da je cujem ;)
Ma sta, isti k'o i 500-tka, samo ima mnooogo bolju autonomiju... i odvojivu bazu od punjaca - sto je nevazno.

A inace kosta nekih 140-145 evra.

CAR je napisao(la):
A i odvojivu bazu od punjaca - sto je nevazno.

Ako ovo znaci da mozes da pricas dok se puni telefon ,onda je cak naprotiv veoma bitno,barem meni

Calibra 4WD je napisao(la):
Ako ovo znaci da mozes da pricas dok se puni telefon ,onda je cak naprotiv veoma bitno,barem meni
Ne znam da li ovo predstavlja to... ne deluje mi tako, vise mi se cini kao *nesto* gde mozes da ostavis slusalicu, a da opet nije na punjacu, pa da se dopunjava svaki cas i tako sjebes bateriju. Kao neko "postolje".
Ne znam, mozda i gresim.

Uostalom, k'o da je to veliki hendikep - stavis fon na punjenje u 2h, dignes se ujutru u 9-10 i on pun do vrha! ;)
Pa ga posle korists 5-6-7 dana u zdravlju i veselju :smoke:

Kako mrzim ljude... :mad: Svi govore lepo a kad uzmes nesto odmah ti prvi dan ispricaju sve lose komentare. Malopre napljuvase ove DECT, kazu da se posle par meseci koriscenja jedva cuju u razgovoru, oslabe :trust: E PA BOLI ME UVO BAS!!!

Onih zasebnih slusalica ima u Genelu i cena je za 200-300 din manja nego s bazom :S: Znaci resenje je jos jedan komplet!
Jel mogu na istu bazu da se nakace npr. 440 i 500 (intercom)? Ako koristim logiku onda moze ali jel neko probao u praksi? Necu da ja budem taj koji ce da se *****e

Nazad
Vrh Dno