Šta je novo?

Panasonic Dect 500 ili 440

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Kako mrzim ljude... :mad: Svi govore lepo a kad uzmes nesto odmah ti prvi dan ispricaju sve lose komentare. Malopre napljuvase ove DECT, kazu da se posle par meseci koriscenja jedva cuju u razgovoru, oslabe :trust: E PA BOLI ME UVO BAS!!!
Ko je to pljuvao... i gde?
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Onih zasebnih slusalica ima u Genelu i cena je za 200-300 din manja nego s bazom :S: Znaci resenje je jos jedan komplet!
Da, tako nesto i meni rekose u jednoj radnji...
Kao, mora da se porucuje, a cena je otprilike 80% novog telefona (tj. celog kompleta)! :mad:

Ma idi bre, pa pre cu kupiti jos jedan fon!

Calibra 4WD je napisao(la):
Ako ovo znaci da mozes da pricas dok se puni telefon ,onda je cak naprotiv veoma bitno,barem meni

Nema baza spikerfon pa da se moze pricati dok se slusalica puni.
Inace odvojiva baza od punjaca na 560 sluzi po meni jedino kao lepsi detalj za enterijer ili da se moze postaviti visoko u stanu radi mozda boljeg dometa.

@CAR: Ma drugaricin ortak se zalio na svoj fon, kaze sad mora da se dere u slusalicu a i u nekoj radnji ga napljuvase k`o stetnog :trust: Kaze drugarica: "Koji si fon kupio? Pa sto njega, sto nisi pitao?!"
E TU MI JE BILO DOSTA!!! :mad:

Kad vec rece jos jedan fon... Jel zna neko za varijantu 440 i 5x0 intercom dali moze?!? :eyebrows: Kapiram da bi trebalo

440-ka mi drzi do sada 122h+5h razgovora (za koje smem da garantujem) s prvim punjenjem i jos se nije ispraznio i ne pisti. Znam da se nisam razbio od price, cuka vremena dnevno ali prevazisao je moja ocekivanja. :D Rekoh cisto da znate

Da ponovim pitanje od pre nekoliko dana,jel ima negde da se kupe Simens Gigasetovi,bili su mnogo popularniji od panasonica pre 2-3godine,mene nijedan od ovih novih Panasonic modela ne zadovolajava u potpunosti,mozda se neki Simens uklopi?

Izdrzao je 136 sati i ugasio mi se na 6-om satu price!

@Calibra 4WD http://www.minelta.co.yu
Imas ih tu i tamo, prosetaj po Sajmu i naci ces ih.

Calibra, potrazi topic o ISDN telefonima i ima tamo jedan 30nesto broj. Taj lik ima povoljjno Siemens telefone (kupovao sam dodatne slusalice pre nekoliko...dana/nedelja).

Dect 500 je mama za sve te Siemense...

Ajde ponovi, ukratko, sta ti to ne odgovara kod Panasonica.

PJ je napisao(la):
Calibra, potrazi topic o ISDN telefonima i ima tamo jedan 30nesto broj. Taj lik ima povoljjno Siemens telefone (kupovao sam dodatne slusalice pre nekoliko...dana/nedelja).

Dect 500 je mama za sve te Siemense...

Ajde ponovi, ukratko, sta ti to ne odgovara kod Panasonica.

Odlican je Panasonic DECT ja koristim model 705 godinu dana,i jedino me cima sto puni bateriju 15h.
Ovi novi su brzi ali koriste AAA ili posebne baterije,a ja bih neki sa AA baterijama jer imam svojih 8*2300 Sanyo koje izuvaju koliko su dobre

Koliki li je domet ovog 5xx modela od 86 eura? Uzeo bih ga ako ima neki ok domet.

300metara na otvorenom,do 50 metara na zatvorenom

Calibra 4WD je napisao(la):
300metara na otvorenom,do 50 metara na zatvorenom
Preko 300 metara - koristite mobilni, bre! :d:d

Svi DECT telefoni koji su GAP kompatibilni mogu se kace na sve baze koje rade po tom standardu, nezavisno od proizvodjaca.
Ja imam kuci Siemens, Pansonic i Loewe i svi se kace na sve. I rade dobro, naravno.
A opet, sve novo sto je DECT je i GAP kompatibilno tj. u principu bi sve moralo da se kaci na sve.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno