Zar nije 150h? Tako sam bar ja video, na dva mesta.akter je napisao(la):Po specifikaciji za tcd500 stand-by traje 120h...
CAR je napisao(la):Zar nije 150h? Tako sam bar ja video, na dva mesta.
Da, video sam na videofonu, ali i na KBC-u i jos jednom mestu. Ali, bice da je ovo sto PJ kaze...akter je napisao(la):U uputstvu za tcd500 pise stand by 120h a razgovor 10h.To za 150h u stand by sam i ja video na videofon.co.yu ali je sigurno greska.Cak i tcd505 ima stand by 120h.
Pa? Nisu ni one od 900 mAh, vec 750... samo 50 mAh vise od onih deklarisanih 700Calibra 4WD je napisao(la):Pa sa tim od 750mah cec imati 130h i11h nije ni 10% povecanje
Da, i mene interesuje gde bi mogle da se nadju slusalice za 500-tku.[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Jedno pitanje...
Gde mogu da se nadju dodatne slusalice za 440 i koja je cifra u pitanju?
Koja je cena za 500? Nasao sam veoma diskutabilne cene :trust: Razlike su i po 60e. Valjda je i update cena zaostao.
Evo, da napisem ovde, da mi ne bi svi ponaosob slali PM-ove...[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):CAre gde si uzeo fon? Firma ili...
Hocu da odem sutra da uzmem i ja
Mislim da mozes. Ipak, to su obicne Ni-Mh baterije, trebalo bi da moze da se puni na klasicnom punjacu za te baterije. A cini mi se i da Calibra radi tako nesto.delimir je napisao(la):Jedno pitanje za vas DECT-ase
Posto sam kupio caletu za rodjendan taj Dect Panasonic 440, jel mogu ja da punim one AAA baterijice preko brzog Sanyo punjaca ili ne sme tako? Logicno mi je da sme, ali opet sta ja znam. Trosimo kuci dosta telefon, pa bi mi dobro doslo da mogu preko brzog Sanya da napunim te baterijice ili jos bolje da kupim jos jedan set koji bih punio kao rezervu preko externog punjaca.
CAR je napisao(la):Evo, da napisem ovde, da mi ne bi svi ponaosob slali PM-ove...
KBC (www.kbc.co.yu), Mirijevski bulevar 9n. Telefon je 2970-321.
CAR je napisao(la):Evo, da napisem ovde, da mi ne bi svi ponaosob slali PM-ove...
KBC (www.kbc.co.yu), Mirijevski bulevar 9n. Telefon je 2970-321.
Ne znam, meni neka baba prodala! :d:d:dDelija je napisao(la):Momak se zove Tihomir Nikolic, ako se ne varam, kupio sam komp pre nekih 5 godina od njega. Super lik!
Delija je napisao(la):Cuti, sta bi rekao da si morao do Mirijeva! :d
A mozda je ipak bio Prle... :d:d:d[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Meni prodao neki lik, mozda bas Tihomir (Tihi) :eyebrows:
Ma sta, isti k'o i 500-tka, samo ima mnooogo bolju autonomiju... i odvojivu bazu od punjaca - sto je nevazno.[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Video sam onaj 560, preverzija... :zgran: Kaze ima i poziv na glas. Nije znao cenu a ni ja nisam zeleo da je cujem![]()
CAR je napisao(la):A i odvojivu bazu od punjaca - sto je nevazno.
Ne znam da li ovo predstavlja to... ne deluje mi tako, vise mi se cini kao *nesto* gde mozes da ostavis slusalicu, a da opet nije na punjacu, pa da se dopunjava svaki cas i tako sjebes bateriju. Kao neko "postolje".Calibra 4WD je napisao(la):Ako ovo znaci da mozes da pricas dok se puni telefon ,onda je cak naprotiv veoma bitno,barem meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari