sto tako brate? nismo ovde da se vredjamo.. lose buraz...Sve si u pravu, samo si zaboravio da napises i da je zemlja ravna ;-)
cloud je super kul. al kad ga ti hostujesbrate kako mozes da kazes da cloud nije cool?
mislim, dal je cool ili nije, nije ni bitno,
ali je jedna od fenomenalnih stvari koja olaksava milion stvari i resava isto toliko problema...
sad sto danas nema dzabe ni kod babe, ***... to je nasa realnost, na zalost... kapitalisticko drustvo...
Ne znam da li je to isti kao sa ovog linka (izgleda identicno)_Apropo dugmeta, video sam pre neki dan u Xiaomi radnji u Nisu Mi Button za 720 rsd, po meni najbolje dugme, jer ima single, double, triple, quadriple, long press i kos stosta- bas dosta akcija sa njim. Imam ih vise komada, i baterija traje vecno.
Xiaomi WXKG01LM control via MQTT | Zigbee2MQTT
Integrate your Xiaomi WXKG01LM via Zigbee2MQTT with whatever smart home infrastructure you are using without the vendor's bridge or gateway.www.zigbee2mqtt.io
kako si integrisao Xiaomi u HASS? i da li si?Apropo dugmeta, video sam pre neki dan u Xiaomi radnji u Nisu Mi Button za 720 rsd, po meni najbolje dugme, jer ima single, double, triple, quadriple, long press i kos stosta- bas dosta akcija sa njim. Imam ih vise komada, i baterija traje vecno.
Xiaomi WXKG01LM control via MQTT | Zigbee2MQTT
Integrate your Xiaomi WXKG01LM via Zigbee2MQTT with whatever smart home infrastructure you are using without the vendor's bridge or gateway.www.zigbee2mqtt.io
ja sam sa tog linka kupio neke stvari (ovo sto sam spomenuo sada). firma je profesionalna i velika, ali nista od toga sto sam kupio ne radi van zakljucane Xiaomi aplikacije. na internetu se mogu naci podatci da je Xiaomi napravio zvanicnu HASS integraciju a potom ugasio sve servere / uveo 2FA sto je unistilo login svima koji imaju ovaj brend. Tako da Mi Home na HASS ne radi vise.Ne znam da li je to isti kao sa ovog linka (izgleda identicno)_
odlicna stvar za scenarije i ostalo.. inace trazi hub/gateway:
Ja sam uzeo ovaj hub samo zbog temp senzora po kuci, i radi ko bog. Instalacija novih switheva/senzora u 2 klika.
- Mnogo mogućnosti na tri različita klika
- Bežična kontrola bilo kog uredjaja
- Kvalitetna izrada
- Za rad potreban Mi Smart Home Hub
imam ove
normalno da neces. nisi ovcaDa, guraju svoje SW/cloud resenje non stop, kao sto radi i smart life by tuya.
2011. sam pravio preko 433MHz offline resenje pomocu Telldus softvera, i dan danas radi offline, ali je RF 433MHz u pitanju i to su uglavnom
switchevi i senzori.
Radi mi offline i dan danas, ali recimo za >2mo istoriju senzora temp Telldus mi trazi godisnju pretplatu (doduse mnogo manju nego Xioami).
Ja iz inata necu da placam ni to, jer je prevazidjeno da im placam ista.. jer sve ionako od 2011. je pohranjeno u tabelama offline..
Nije problem da ga zamenim, nije bas ni neki krs od rutera(tp link), buni me obda sto se to ne desava stalno?! Da li imas savet koji ruter odabrati?Imas problem sa ruterom, tako da ti UPS u sustini ne treba.
Ili zameni taj ruter ili na njega dodaj neki drugi krsten na koji ce da se vezuju uredjaji.
Uredjaji se bez problema povezu cim ponovo vide mrezu sa bilo kojim krstenim ruterom.
Pa npr tuya uredjaj preko koga kontrolisem roletne izgubi konekciju. Onda ja rucno ugasim pa upalim ruter i proradi. Neki put to nece pa moram taj tuyin uredjaj izvaditi iz struje i ponovo upaliti..Sad sta je problem ne znam. Modem je A1 huawei, a ruter tp linkZašto tačno moraš da restartuješ ruter? Nema interneta ili nema wifi?
Pretpostavljam da si probao par tutorijala, ali ya svaki slučaj.Jesam, ali neće javi mi grešku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari