Šta je novo?

PALIT 8800GT 512mb OC

Svaka Čast !!! OdliČni Rezovi !!!!

Palit nego sta!

@Nikolas61, jel' to model sa ref. kulerom ili onaj plavi od 500 grama?

opasna karta, Palit zakon!!!

Cestitke na pametnoj kupovini stari ;)

@nikolas61, to je onda odlicno, super klok postignut, sta tek moze da se odradi sa boljim hladjenjem, nema reci stvarno umeju da ih naprave ovi domacini iz Palita.

Poslednja izmena:
Svaka cast za rez jedva cekam da mi stigne sonic da vidim da li oce na 800? :D
e kad ce vise taj sad 21.12

lepo je videyi rezove PALITA
Nosi to kod Miska da malo prosara lemilicom :D
al ste se ukvadili ceo TEAm serbia :D

o kom modelu je rec ???

ej...el mozes da mi kazes o kojoj se palit 8800GT kartici radi...da li o onoj sa referentnim izgledom koja zauzima jedan slot i onoj sa velikim plavim kulerom na serdini koja zauzima dva slota ? Po slikama GPU-Z vidim da je u pitanju kartica sa referentnim taktovima. Dajem ti link da vidis kako izgledaju ove karte .. pa kazi mi koja je od njih ta tvoja...Hvala ti unapred...
Kod:
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=143

Pozdrav !!!

16000 ajoj rodjaci, svaka cast na rezultatima pretpostavljam da bi sa onim palitovim hladjenjem moglo da se izvuce jos mozda nekih 300-500 poena :d

A reci nam kolika je temperatura graficke sa ovim klokovima?Inace extra je rez.Cestitam.

S obzirom da je ovo verovatno radjeno sa sirom otvorenim prozorom, temperatura graficke nije relevantna u ovom slucaju... ;)

u julu ima da ti izgori, ako je sad 91C :exploder::exploder:

Poslednja izmena:
Dotle ce on da je zameni, a u svakom slucaju ko god bude imao tu karticu uvek moze da joj stavi neki bolji kuler.

Ja sam svoju Palit 8800GT nagurao 100% stabilno na 720 GPU i 1045 mem, GPU ide i preko 750 a memorija preko 1100 ali sve je to delimicno nestabilno u zavisnosti od testa koji se vrti
Temperatura mi ne prelazi 80C posto mi je vetntilator u riva tuneru nastelovan da odrzava 80C pa tako da u Ati tool-u na 720GPU zna ubrzati i do 90-100% kako bi odrzao 79-80C, dok na defaultu od 600Mhz ne prelazi 55% pri opterecenju
Pri default auto podesavanjima graficka se greje preko 93C jer je u biosu tako nastelovan i ne prelazi 38% brzine fan-a

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno