The Minister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2000
- Poena
- 619
Skupio jedan ****** kintu i otvorio 'najbolju igraonicu u gradu', pa mi se hvali konfiguracijama: procesori na 2000, ram na 256, graficka na 5200.....
J Lo je napisao(la):Drugo, cuo sam od lika koji radi u Pazovi sa kompovima. Donosi mu matori racunar i zali se: Radi on dobro i sve, ali mnogo trosi disketa. Kako trosi koji moj, misli se on. Kad god mu ubacim, njemu nikad dosta?! Naravno zaboravili su coveku da ugrade floppy, bila je samo rupa, a u kompu 20-tak diketa
a sad ima i nekih tiparacunarske konfiguracije s ugradjenim internetom
CLUSTER server, 8 Quad 850 Opteron servera, Tyan S4882, Sc850 700+350W, Corsair 128GB RAM, 8 TB SATA, Qlogic NIC fiber optic, Windows 2003 Server 64
dr.Tiristor je napisao(la):-Moitor mi je pokvaren.
Kako?
-Jedan deo ekrana mi je osvetljeniji nego ostali!
Ukljuce monitor i kada je win dosao do welcome screen-a, pocne lik da upire prstom u gornji levi cosak, "Evo, ovde jel sam rekao da ne radi?"
----------------------------------------------------------------------------------
Ima svakakvih...
Sorry za copyrightAlexxandarYo je napisao(la):Bwe ovo kada sam video nisam mogao da verujem šta sve ljudi lupaju a posebno slika kojiu je postovao aca posebno što sam je ja skenirao i postovao na ovom forumu![]()
aaaaa skroz sam zaboravio na legende iz Ada Computersa na NBGu. Stvarno su svi odlični momci, ali što njima puca paja to je strašno...Tony je napisao(la):U neko doba prosle godine, kada je ram bio jezivo skup, usao sam u prodavnicu (ada computers, spens) i pitao jednu devojku sto je tamo radila za cenu ram memorije. Rekla mi je, zacudjeno, da ona ne zna sta je to, upitavsi me pritom da li mislim na usb memoriju posto samo takve memorije imaju.
Wele je napisao(la):Vjetrovićev prijatelj posalo sina da donese komp na servis i on diže komp sa poda, a u kućištu čuješ jedan šraf kako se kotrlja, a onda Vjetrović mega instant dijagnoza..."Uuuu sine pa ti si spalio procesor..."
Wele je napisao(la):A kako su preko vrata Mika krene da psuje i besni kako zna i :"Koji će im k***c optički zum, čobani jedni mame im ga n****em, kad mogu da se približe 2 koraka umesto da pale taj zum"
Vjetrovićev prijatelj posalo sina da donese komp na servis i on diže komp sa poda, a u kućištu čuješ jedan šraf kako se kotrlja, a onda Vjetrović mega instant dijagnoza..."Uuuu sine pa ti si spalio procesor..." -prorok nagoveštač?
Wele je napisao(la):Mika, magacioner, čile od nekih 50god, po difoltu uvek nadrkan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari