Ovako izgovara reci jedan moj prijatelj
nVidia - Nevidija
Splinter Cell - Sprintel Sel
Shareaza - Sheherezada
Hard disk - Hard diks
Corel Draw - Korel drajv
Kaspersky - Kaperski,Kapreski,
Ovo sam cuo od drugarice
Windows Xp - Windows ha pe
Kada sam birao maturski rad koji cu da radim iz Racunara,izabrah temu Photoshop.Malo kasnije drug me pitao koju sam temu izabrao.Ja rekoh Photoshop,a on ce meni,a koji Photoshop ?-pa kako koji ? -pa imas Photoshop,a ima i Adobe photoshop -Ne lupaj bre,postoji samo jedan photoshop koji proizvodi firma adobe,i to sam ja izabrao-nije tacno video sam kod profesorke list sa svim temama i tamo ima posebno photoshop,a posebno Adobe photoshop i ti si upisan pored teme photoshop,a ja sam se prijavio za adobe photoshop. :S: Sutra dan on donese knjigu Photoshop biblija (koju je pozajmio inace) i pitao profesorku jel to to za adobe photoshop temu-da to je to.Ja na sred casa podignem ruku,ustanem i pitam profesorku kako ima dve teme o photoshopu kad je to jedno te isto,jer to je firma adobe koja proizvodi photoshop...Nije to isto,jedno je Photoshop,a drugo je adobe photoshop.Iz njenog pogleda zakljucio sam da nema pojma sta prica,ali je potpuno sigurna u sve sto govori,i ne postoji nacin da je ubedim suprotno.Pitao sam je da mi pokaze jednu knjigu za jedan,i drugu knjigu za drugi program.Nema knjige.
grrrrrrrrr 😡 :wall: (pa normalno da nema) 😡 😡 .Kada je drug uradio maturski pomocu one knjige,uzeo sam je i ja pa sam se malo posluzio. :d ......plasio sam se da ne nastane neko ******,ili da me obori zato
sto sam pisao o istom programu :d ...na srecu profesorka nije primetila slicnost radova (mozda zato sto sam ga ukrasio gomilom slika nabildovanih muskaraca na koje sam primetio filtere i efekte) :-devil-: :d salim se....bile su uglavnom slike glave medveda,i sl... :d ...........na rad sam dobio 5,na odbranu 4,zakljucno 5. hepi end