Bwe ovo kada sam video nisam mogao da verujem šta sve ljudi lupaju a posebno slika kojiu je postovao
aca posebno što sam je ja skenirao i postovao na ovom forumu

Alio je ta tema otišla u žestoki offtopic pa je zatvoriše nego taj paprić je delo ortakovog ortaka

Meni i ovom ortaku na kome je bilo naručeno da nareže sve to najteže je bilo da provalimo šta mu to dođe MW2 PLEAR

Taj lik je inače poznat pa biserima skoro je kupio digitalac koji ima 5 megafixela !!! I josh me ubeđuje da je pravilno fixel !!!
-------------------
U osnovnoj tek kada su nam stigli Pentiumi 3 sa ATX napajanjima bio je jedan nastavnik koji ih je isključivao tako što ih je cupao iz struje jer bi se kompjuteri non stop uključivali i posle gašenja u stvari je čovek normalno išao na shut down ali bi posle gašenja po navici sa AT kompjutera ponovo stiskao power prekidač pa eto tog stalnog paljenja...
------------------
Ovo je više glupost:
Na programiranju (radimo C) profesor piše kod programa ali on %u napiše tako čitko da liči na %n naravno programi ne rade jel % n ne postoji. I on se jednom prodere da svi zapamte i u buduce da %n ne postoji i da je uvek kada nam liči da je %n u stvari to %u.
ON: I jeste li svi to razumeli?
MI: JESMO
ON: Jesi li razumeo to Ognjene (lik poznat po biserima svih vrsta)
OGNJEN: Jesam (i klima glavom)
5 minuta kasnije...
OGNJEN: Profesore jel ono %u ili %n ?
PROF.: Idi leči se bre!!!
-----------------------
Ovo su biseri naše profesorke računara:
-----------------
Znači CD disk je...
-----------------
ONA: Web serveri uglavnom koriste linux operativne sisteme kao što je sunos...
JA: Kako ?
ONA: PA sunos je linux operativni sistem
Mislila je na SunOS
----------------
Svi reklamni i neželjeni emajlovi se kvalifikuju u SPAM
----------------
Ovo su biseri raznih ljudi:
----------------
Vidiš moj monitor je skroz ravan u odnosu na tvoj.Ja kada sam kupovao kompjuter sam uzeo skroz ravan ekran zato što me je tako posavetovao prodavac jel ja sam Arhitekta pa će korišćenje računara podrazumevati crtanje graf. radova a na ravan ekran je mnogo lakše prisloniti LENJIR!!!
Užas ko sve prodaje kompjutere...
---------------
Napisacu još samo da se setim

Thread je najjači !!!