duosasinos
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.02.2025
- Poena
- 55
Samo da prijavim da je novac legao 12 dana posle potvrdnog emaila.
Hvala rovello ☺️I opet akcija za Always, 100% povrata do 800 dinara za septembar. Kontam da forumaše to manje zanima, ali da označim makar @iSunny, koja je prošle godine javila kad je bila ista akcija.
P&G Online Promos Serbia
pgonlinepromos.rs
Oooobavezno proveri spam/promocije meni je tamo zaglaviloda li su vam stigle potvrde da ce biti izvrsen cashback?
Meni za 2 juce postavljena racuna, nisu stigle.
Samo onaj prvi mail
Proveri promocije2 puta slao racune.
Ni jedan ni drugi put mi nije stigao onaj drugi mail o pokrenutom procesu povracaja.
Ni posle nekoliko dana
Pravila su takva da jedan kešbek važi za jedan mejl, jedan tekući račun i jedan fiskalni račun. Ako si na istom mejlu slao drugi i treći put, prijava se ne računa. Pokušaj da predaš prijavu sa drugog mejla, ali mislim da si time poništio fiskalne račune za učešće. Meni se dešavalo za Always da mi na nekim adresama potvrda ili zahtev za ponovno fotografisanje računa završe u spam.
Ali taj spisak ne sadrži one koji učestvuju - a da su pritom možda iz Turske a ne od domaćeg distributera.Na sajtu PG promo imaš spisak artikala koji NE učestvuju i spisak trgovaca koji participiraju u akciji.
Svi proizvodi koji ne učestvuju u kampanji
P&G PROFESSIONAL
Svi proizvodi na P&G PROFESSIONAL
Ali taj spisak ne sadrži one koji učestvuju - a da su pritom možda iz Turske a ne od domaćeg distributera.
DIS učestvuje, ali kako ja da znam da li su svi njihovi artikli od domaćeg distributera?
Razjasnio je stvar Uji.Ne znam zašto komplikovati, piše da se priloži račun od jedne od maloprodaja koje učestvuju i da na njemu budu proizvodi koji učestvuju u promociji. Takođe, svaki proizvod ima deklaraciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari