Šta je novo?

P&G kampanja

Samo da prijavim da je novac legao 12 dana posle potvrdnog emaila.

Ajde ljudi još danas kupujte za vaše lepše polovine, greota da toliki kešbek propadne - preko 4000 neiskorišćenih dostupnih učešća!

• Interesting
Reagovanja: uji
Prošle srede i četvrtka su isplaćivali za prijave do preprošlog utorka, odnosno subote. Za prošlu nedelju očekujem da puste isto barem u sredu.

Danas okačio račun sa Maxi online (koji sam već umanjio kuponom za 1000 dinara) i malopre stigao mejl da je odobren i cashback tako da sam dobar 2000 dinara ukupno.

• Like
Reagovanja: uji
Prijavljeno 27,10 isplaceno danas 1000 rsd.

da li su vam stigle potvrde da ce biti izvrsen cashback?
Meni za 2 juce postavljena racuna, nisu stigle.
Samo onaj prvi mail

Kad je bila Always kampanja, vraćali su na doradu pod izgovorom da je račun skeniran (korišćen je enhanced mode) ili nejasan/mutan (kamera je bacala plave tonove), mada je nelogično pošto uploader automatski pretvara fotografije u CMYK, a kod Head and shoulders kampanje su sve prihvatali).

Proverio i spamove, nema mailova.
Ovo mi se i prosli put desilo da potvrda ne stigne i tek posle pisanja podrsci su obradili prijavu sa racunom…

Pošto nema eksplicitna lista sa artiklima koji učestvuju, već samo paušalna s onima koji ne učestvuju - da li neko zna da li učestvuju svi Always ulošci?

Često su P&G promocije konfuzne baš zbog tih paušalnih podataka na sajtu, pa se zato uvek treba osloniti na pravilnik, koji je za ovu konkretnu promociju ovde. Tu su stvari ispravno postavljene, tj. lepo piše šta učestvuje. I da, učestvuju oni, na spisku navedeni kao bilo koji Always proizvod (dnevni ulošci, ciklusni ulošci), bez obzira na veličinu pakovanja.

Slično može biti zbunjujuće i to što su na sajtu kao navedene neke prodavnice koje učestvuju, a onda piše i mnogi drugi... U pravilima pak precizno piše da učestvuju sve u Srbiji sem ove tri: Dr.Max, Aman, Svetofor/Mere. Za prve nemam objašnjenje, možda sa njima spremaju neku posebnu promociju, a ostale oduvek isključuju, a otprilike je jasno i zašto.

Nazad
Vrh Dno