Šta je novo?

P&G kampanja

Da li neko ima problema sa registracijom? kaze mi molimo pokusajte kasnije, tako mi je bilo i pre par dana, pokusavao drugi browser, druge podatke, uvek isto...

Juče sam kupio šampone, registrovao sve mejlove i poslao podatke. Koristio sam više browsera (Chrome, Startpage i Vivaldi)

ma mene odbija, pisao sam im na support, videcemo sta kazu

Spisak je za proizvode koji NE ucestvuju, tako da logika nalaze da ako nema Ariela na tom spisku = svaki Ariel ucestvuje.

@stefan96 njihov disclaimer navodi da isplata može potrajati i do 6 nedelja, a prijava problema sa isplatom uz referentni broj ide na [email protected] dok podrška traje do 21.06.2025.

@stefan96 njihov disclaimer navodi da isplata može potrajati i do 6 nedelja, a prijava problema sa isplatom uz referentni broj ide na [email protected] dok podrška traje do 21.06.2025.
Hvala puno, video sam i jedno i drugo. Pisao podrsci, rekli da je sve u redu. Cekam svakako.
Nego mi je bilo cudno, jer su drugi clanovi relativno brzo dobili uplatu. U prethodnom cashbacku prosle godine sam je dobio i ja za manje od 2 nedelje.
Svakako treba koristiti sve njihove akcije :)

• Like
Reagovanja: uji
Steta sto ne moze na pelene da se iskoristi ili mozda i moze na neke ali ko ce ovaj spisak desifrovati.

Samo ne moze ona mesecna velika pakovanja, na ostalo moze.

Poslao sam račun. Iznenadih se da je samo 9 ljudi poslalo do sad, imaju slot na 10000 a dostupno 9991.

Po meni, slab je odziv bio i za H&S akciju, nisu ispunili predviđeni broj. Vjerovatno ljudi ne znaju, ne bih ni sam skontao da nisam počeo pratiti teme ovdje na forumu.

Poslao sam račun. Iznenadih se da je samo 9 ljudi poslalo do sad, imaju slot na 10000 a dostupno 9991.
ja sam bio 9992 :D Kupio u DM 11 nozica za Gillette Fusion 5 oko 4700 din sam platio. Zena baci racun u kantu, ja u pola jedan ujutru citam temu :) Posteno ga je zguzvala, sva sreca bio na vrhu, pa sam ga ispravljao i slikao sve se vidi sva sreca :D

Ono sto mene interesuje je dal prihvataju elektronske fiskalne racune, jer iskreno ja za maxi npr imam setovano da imam eracune i da mi iste ne stampa.
Takodje da li mogu 3 puta da ucestvujem posto imam 3 razlicita racuna po bankama :p

@Stiven možeš, ali posebno (registruješ se tri puta sa različitih mejlova) i za svaki p&g promos nalog po jedan fiskalni i tekući. Trebalo bi da prihvataju i eRačun pretvoren u slikovnu formu (jpg, png), pošto sam slao fotografije u documents enhanced modu pa više izgledaju kao digitalizovani skenovi, ali tako se vidi najjasnije.

Uslovi kampanje 6.3 g:
Jedan isti Učesnik je definisan kombinacijom jedinstvene, lične i valjane adrese e-pošte i tekućeg dinarskog računa, koji treba da bude jedinstven, ličan i valjan/aktivan. Email i bankovni račun mogu se registrovati samo jednom.

Znači može Mere 😂

Pokrenut je postupak za vaš povrat novca

Poštovani ,

zahvaljujemo vam se na interesovanju za naše P&G proizvode.

Imamo dobre vesti za vas: Vaši dostavljeni podaci su uspešno provereni.

Dobićete povrat novca za sledeće proizvode:

-ARIEL HDL MS 100W =4.5 L

-654 GILLETTE SERIES REVITAL FOAM 200ML

-FAIRY HDW LEMON 450ML

-Oral-B Complete Fresh 75ml

Mi ćemo odmah obraditi nadoknadu u iznosu od 1000.00 RSD na račun koji ste naveli. Imajte na umu da transfer može da potraje do 6 nedelja. Stoga vas molimo za strpljenje.

Ovo je vaš referentni broj:

Učestvovali ste sa sledećim podacima:

Tekući račun

E - mail:

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa učešćem u našoj "POVRAĆAJ NOVCA OD 1000 DINARA ZA P&G PROIZVODE KOJI UČESTVUJU", pošaljite nam imejl na [email protected]. U svakom slučaju, navedite svoj referentni broj u imejlu. (Podrška putem imejl-adrese do 21.08.2025)
Kao što vidiš ja sam kupio Ariel, učestvuje.

Kampanja je organizovana za teritoriju Srbije, u mreži prodavnica na teritoriji Srbije ili na povezanom/partnerskom vebsajtu gde te prodavnice prodaju proizvod osim u Aman i Svetofor /mere prodavnicama (u daljem tekstu navedene kao Prodavnice koje učestvuju u kampanji“), preko https://pgonlinepromos.rs/pgcashback5 vebsajta, shodno odredbama ovih Pravila

moze digitalni racun slao sam maxi ;-)
moze i ananas i te racune sam slao ...i one klasicne fiskalne i one a4 format fiskalni racun a i onaj njihov digitalni pdf

Poslednja izmena:
  • Like
Update.
Stoji da mi je lego 17.04. na raiff.
Juce se tek pojavilo u listi transakcija, sa tim datumom i juce je i leglo, bez notifikacije.
Da li je to jos jedno od sumanutih raiff zadrzavanja i kasnjenja sa proknjizavanjem takvih stvari, ko ce ih znati 😄
Uglavnom, idemo na ovu promociju.
Lepa prilika za sve sa vise tr.

• Like
Videćemo kad će leći naredne uplate. Ako su bile 17. i 25. a ja kupio i prijavio 29. već računam na prekosutra ili nakosutra.

Nazad
Vrh Dno