Šta je novo?

P&G kampanja

Da li neko ima problema sa registracijom? kaze mi molimo pokusajte kasnije, tako mi je bilo i pre par dana, pokusavao drugi browser, druge podatke, uvek isto...

Juče sam kupio šampone, registrovao sve mejlove i poslao podatke. Koristio sam više browsera (Chrome, Startpage i Vivaldi)

ma mene odbija, pisao sam im na support, videcemo sta kazu

Da li bilo koji Ariel ulazi u akciju? Nema ga na spisku.

Spisak je za proizvode koji NE ucestvuju, tako da logika nalaze da ako nema Ariela na tom spisku = svaki Ariel ucestvuje.

@stefan96 njihov disclaimer navodi da isplata može potrajati i do 6 nedelja, a prijava problema sa isplatom uz referentni broj ide na [email protected] dok podrška traje do 21.06.2025.

@stefan96 njihov disclaimer navodi da isplata može potrajati i do 6 nedelja, a prijava problema sa isplatom uz referentni broj ide na [email protected] dok podrška traje do 21.06.2025.
Hvala puno, video sam i jedno i drugo. Pisao podrsci, rekli da je sve u redu. Cekam svakako.
Nego mi je bilo cudno, jer su drugi clanovi relativno brzo dobili uplatu. U prethodnom cashbacku prosle godine sam je dobio i ja za manje od 2 nedelje.
Svakako treba koristiti sve njihove akcije :)

• Like
Reagovanja: uji
Steta sto ne moze na pelene da se iskoristi ili mozda i moze na neke ali ko ce ovaj spisak desifrovati.

Samo ne moze ona mesecna velika pakovanja, na ostalo moze.

Poslao sam račun. Iznenadih se da je samo 9 ljudi poslalo do sad, imaju slot na 10000 a dostupno 9991.

Po meni, slab je odziv bio i za H&S akciju, nisu ispunili predviđeni broj. Vjerovatno ljudi ne znaju, ne bih ni sam skontao da nisam počeo pratiti teme ovdje na forumu.

Poslao sam račun. Iznenadih se da je samo 9 ljudi poslalo do sad, imaju slot na 10000 a dostupno 9991.
ja sam bio 9992 :D Kupio u DM 11 nozica za Gillette Fusion 5 oko 4700 din sam platio. Zena baci racun u kantu, ja u pola jedan ujutru citam temu :) Posteno ga je zguzvala, sva sreca bio na vrhu, pa sam ga ispravljao i slikao sve se vidi sva sreca :D

Ono sto mene interesuje je dal prihvataju elektronske fiskalne racune, jer iskreno ja za maxi npr imam setovano da imam eracune i da mi iste ne stampa.
Takodje da li mogu 3 puta da ucestvujem posto imam 3 razlicita racuna po bankama :p

@Stiven možeš, ali posebno (registruješ se tri puta sa različitih mejlova) i za svaki p&g promos nalog po jedan fiskalni i tekući. Trebalo bi da prihvataju i eRačun pretvoren u slikovnu formu (jpg, png), pošto sam slao fotografije u documents enhanced modu pa više izgledaju kao digitalizovani skenovi, ali tako se vidi najjasnije.

Uslovi kampanje 6.3 g:
Jedan isti Učesnik je definisan kombinacijom jedinstvene, lične i valjane adrese e-pošte i tekućeg dinarskog računa, koji treba da bude jedinstven, ličan i valjan/aktivan. Email i bankovni račun mogu se registrovati samo jednom.

Znači može Mere 😂

Pokrenut je postupak za vaš povrat novca

Poštovani ,

zahvaljujemo vam se na interesovanju za naše P&G proizvode.

Imamo dobre vesti za vas: Vaši dostavljeni podaci su uspešno provereni.

Dobićete povrat novca za sledeće proizvode:

-ARIEL HDL MS 100W =4.5 L

-654 GILLETTE SERIES REVITAL FOAM 200ML

-FAIRY HDW LEMON 450ML

-Oral-B Complete Fresh 75ml

Mi ćemo odmah obraditi nadoknadu u iznosu od 1000.00 RSD na račun koji ste naveli. Imajte na umu da transfer može da potraje do 6 nedelja. Stoga vas molimo za strpljenje.

Ovo je vaš referentni broj:

Učestvovali ste sa sledećim podacima:

Tekući račun

E - mail:

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa učešćem u našoj "POVRAĆAJ NOVCA OD 1000 DINARA ZA P&G PROIZVODE KOJI UČESTVUJU", pošaljite nam imejl na [email protected]. U svakom slučaju, navedite svoj referentni broj u imejlu. (Podrška putem imejl-adrese do 21.08.2025)
Kao što vidiš ja sam kupio Ariel, učestvuje.

Kampanja je organizovana za teritoriju Srbije, u mreži prodavnica na teritoriji Srbije ili na povezanom/partnerskom vebsajtu gde te prodavnice prodaju proizvod osim u Aman i Svetofor /mere prodavnicama (u daljem tekstu navedene kao Prodavnice koje učestvuju u kampanji“), preko https://pgonlinepromos.rs/pgcashback5 vebsajta, shodno odredbama ovih Pravila

moze digitalni racun slao sam maxi ;-)
moze i ananas i te racune sam slao ...i one klasicne fiskalne i one a4 format fiskalni racun a i onaj njihov digitalni pdf

Poslednja izmena:
  • Like
Update.
Stoji da mi je lego 17.04. na raiff.
Juce se tek pojavilo u listi transakcija, sa tim datumom i juce je i leglo, bez notifikacije.
Da li je to jos jedno od sumanutih raiff zadrzavanja i kasnjenja sa proknjizavanjem takvih stvari, ko ce ih znati 😄
Uglavnom, idemo na ovu promociju.
Lepa prilika za sve sa vise tr.

• Like
Videćemo kad će leći naredne uplate. Ako su bile 17. i 25. a ja kupio i prijavio 29. već računam na prekosutra ili nakosutra.

Legle su uplate.

Da, da, i meni, na sve racune koje sam prijavio pred kraj promocije.

• Like
Evo potvrde da može i Ananas:

Mislim da to vazi ako je prodavac Spark. Ako recimo kupis iz Amana preko Ananasa, ne verujem da ce da uvaze fiskalni racun.

Danas mi je legao na račun povrat od aktuelne P&G promocije . Račun sam poslala 10.05.2025. Zadovoljna sam brzinom isplate. (y)

Nazad
Vrh Dno