Sir Paul je napisao(la):1.Na kom bi ste kanalu voleli da gledate?
2.Odnos igara/IT,hardver u 60 minuta emisije?
3.Svi ostali predlozi.
zormanic je napisao(la):2. Hardware 30%: Ozbiljni Software:30%: Zabavni sofware(ne samo igre):30%
3. Ostalih 10% Internet novosti![]()
Bane® je napisao(la):Ma ljudi, rad'te šta hoćete, ali nema vajde od TVa. Ima, naravno za one koji treba leba od emisije da zarađuju, za one koji žele da se informišu, teško. Bacite pogled na sadašnje razne IT emisije. Ono što je krupno (hardver), moraju da dobiju od sponzora, pa samim tim i moraju nedostatke da prećute (što je savremeni način neopravdanog hvaljenja nečega), a to što neko uzme i skine programčić od 300kb i detaljno ga i realno opiše mi ništa ne znači, jer i ja to isto mogu da uradim, a verovatno je to programče free. Tako da mislim da hardver otpada, nema vajde od toga. Igrice mogu, ali ne sme *******cije da bude (da bi na primer mene ta emisija zadržala pred TVom) ili će vas gledati samo dečurlija do 14 godina. Mada mogu da vas stavim na tiket da ste napravili emisiju za decu...
A i to što je stara ekipa na okupu me nešto i ne raduje baš perterano, a tek onaj lik, kako se zvaše Ivanhoe aka. mrzim ceo svet
...
Sir Paul je napisao(la):1.Na kom bi ste kanalu voleli da gledate?
2.Odnos igara/IT,hardver u 60 minuta emisije?
3.Svi ostali predlozi.
Cooler je napisao(la):Tako da bih za tv stanicu odabrao ART (odakle je veljda i sve pocelo), kao sto je i nekad bilo, ili neku drugu marginalnu TV stanicu, jer tamo ce imati vise sanse za neki ok termin.
Pazi, mogućeSir Paul je napisao(la):Ivan aka. mrzim nevaspitane i bezobrazne i neradne.
to bio bio pravi "akaizam" za njega. ocigledno je da ga ne poznajes dovoljno.
propao ti je tiket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari