Šta je novo?

Outer Space

Nije SAMO o igrama...Od svega po malo...Za sad.

Da te ne znam mozda bi emisija i prosla ovako svaki put kada nesto krenes da "izlazes" ja umrem od smeha...Po meni je to emisija iskljucivo za decu do 14 god. ali de gustibus non est disputandum!

Poslednja izmena:
Druze, mislim da se ne poznajemo, ja tebe zapravo sigurno ne znam. A nisam siguran da i ti znas sa kim pricas. Ne znam o kakvom "izlaganju" pricas, i sta ti to znaci uopste? Dobijao sam gomilu PM-ova u prethodnih 2 godine oko emisije,a posto retko dolazim ovamo, sada sam jednostavno javio ljudima o cemu se radi i da smo konacno uspeli da dobijemo termin...

Ti kada bi znao koja je muka doci i do ovog i kakav je trud potreban, ne bi imao ovakve komentare, nego bi vise cenio tudj rad.

U svakom slucaju, necu vise odgovarati na ovakve postove, iako sam navikao na taj stav...

Pozdrav i tebi naravno, i svakako si dobrodosao ako imas kvalitet da napravis nesto sto je "za one iznad 14 godina". Vrata firme su ti sirom otvorena, evo imas javni poziv da prikazes svoje umece. Zasto ne bi prosto unovcio svoje znanje?

Odgledao sam pre nekih 50 min Cyber Space. Pa dosta je dobro. Samo napred!!!

zasto kad kritikujemo los casopis/emisiju uglavnom dobijemo komentar, pa napravi bolje?! ako neko uzme da kritikuje nesto sto ja radim, necu mu reci napravi bolje, nego cu se potruditi vise...
a ako u ovoj zemlji stvarno ne moze da se napravi dobar casopis/emisija, onda bolje ni da se ne pravi... ionako se ovde dobro prodaje ono sto je jeftino i sto se reklamira na pinku, tako da nam strucne it emisije zaista ne trebaju...
ja tv ne gledam, tako da pojma nemam kakva je emisija (video sam je pre jedno par godina...), al mi se stav uopsteno ne svidja..

Poslednja izmena:
zasto kad kritikujemo los casopis/emisiju uglavnom dobijemo komentar, pa napravi bolje?! ako neko uzme da kritikuje nesto sto ja radim, necu mu reci napravi bolje, nego cu se potruditi vise...
a ako u ovoj zemlji stvarno ne moze da se napravi dobar casopis/emisija, onda bolje ni da se ne pravi... ionako se ovde dobro prodaje ono sto je jeftino i sto se reklamira na pinku, tako da nam strucne it emisije zaista ne trebaju...
ja tv ne gledam, tako da pojma nemam kakva je emisija (video sam je pre jedno par godina...), al mi se stav uopsteno ne svidja..

Takodje ne mozes reci nekom ko se toliko trudi oko emisije da si "umro od smeha" kad si ga video na tv-u.Postoje mnogo kulturniji i ukusniji nacini da se javno iskritikuje neciji rad.

Zapravo, kritika je izuzetno pozeljno, svaka...To iskreno mislim. I samo na osnovu toga i treba da se gradi program Cyber Space-a.Nije ideja da na tome sad mlatimo pare i jurimo milion i jednog sponzora, moja firma se ne bavi samo produkcijom, ovo je prosto neka stara ljubav i zelja da se vrati stari smek na TV, i potencijal da se pretvori u nesto ozbiljno. Ipak, kada je neko nevaspitan/bezobrazan i iz cistog hira vredja nekog ko se trudi oko necega, moras priznati da nije korektno...Kritika je jedno a prostakluk/podcenjivanje nesto sasvim trece, narocito kada se prica o osobama koje u zivotu nisi video. I danas jesam uvideo da jeste greska sto sam to uopste ovde rekao,poznajuci kakvih ljudi ima ali ponavljam da sam dobio GOMILU PM-ova sa pitanjima oko pocetka emisije i da ne bih svakome pojedinacno odgovarao dao sam prilicno kratak info o svemu.

Isto tako otvoreno i javno kazem, ako ima neko ovde, ili bilo gde ko misli da bi mogao bolje da odradi celu stvar, neka se javi na PM, dobice adresu firme, i neka dodje da bude Art Director. Dobrodosao. To zaista od srca kazem jer mi je zelja da CS izgleda zaista svetski. Naravno da ovo nije maximum, tek je pocetak, a ljudi su dobrodosli sa svih strana jer zaista ima mesta za svakoga.

Dakle, kritika - UVEK. Ali imajte malo razumevanja...To je to...

Svaki pocetak je tezak.
Samo napred sa emisijom.

Poslednja izmena:
Ma vidis da sve nesto "trchi" oko bencha, na vrh jezika mu je da kaze u cemu je fora, al' ne sme jos uvek... :D

Gledao sam danas u 10:45 i nemam zamerki... bolje je nego što je bilo sa Q3 Arenom... a Andrija je isti već sto godina :)
Kome smeta dizajn, nek se seti kako je Outer Space izgledao '96/'97 :D

Bio mi je OK ranije, al' posle one shitex emisije na BK...

Ja se secam da sam zeljno iscekivao svaku epizodu OS-a, i ponekada kada istu ne bi emitovali zbog neceg drugog ja sam u sebi pljuvao po TV stanici.Secam se kada sam jednom video opis WC5: The prophecy.Jedva sam docekao ponedeljak da bih istu igru nabavio....
E to su bila vremena na stanici Dusan Silni :D

Andrija je na mene ostavio pozitivan utisak na samim pocecima, kad je jedini izvor informacija za mene bio Svet Kompjutera i Outer Space :) Kol'ko sam se samo borio sa sestrom i ostalima da to gledam...bese to vreme jednog TV-a i nijednog PC-a :)

Jelte, a koliko traje nedeljno izdanje emisije? Dajte ljudi, nisam odgledao neku pristojnu emisiju godinama. Cim odgledam prvu emisiju dajem neki konkretniji komentar

Moze da se okaci snimak emisije za nas koji nemamo ovu tv stanicu sa nacionalnom nepokrivenoscu? Cela juzna Srbija nema ovu stanicu.

Ko sve cini redakciju?
Red bi bio da dobijemo dobru emisiju.

Moze...i bice...

Rade momci na web portalu...

Sto se tice redakcije, ima dosta ljudi i siri se...Konkurs je otvoren 24/7, s' tim sto ima mnogo ljudi koji su zainteresovani da pomognu, pa i selekcija traje. Nije se sve jos uhodalo.

Vec je nekoliko ljudi samo sa Bench-a bilo u firmi na razgovoru i dogovorima...:)

Poslednja izmena:
gde i kad ima misija? mrzi me da citam ceo thread :)

Procitaj bar prethodnu stranu...

Slazem se, i mene je ovih dana bash uhvatila nostalgija... :)

Ako neko slucajno ima bilo bi extra da upload-uje...

To je jedna od retkih emisija koje nema bas nigde...jedino da neko iskopa na nekom starom VHS-u :).

Outer Space je bila decija emisija. Bice vam smesno da danas kao matori to gledate.

Ja se secam da sam mrzeo Vuka Bojovica zbog one njegove pijanke od emisije gde je on isao po beogradskim kafanama sa drugarima, jeo i pio za dzabe (kao reklamirao kafane). Nekada bi odgledao celu Boemiju (tako se zvala emisija) u nadi da ce posle pustiti Outer Space ali cesto nisu ni pustali iako je bilo najavljeno za taj termin (boze, kako su samo nepricizni bili TV programi u tadasnjim novimama).

Outer Space je bila decija emisija. Bice vam smesno da danas kao matori to gledate.

Upravo tako, mene je iritirala ogromna količina pogrešno izrečenih stvari u toj emisiji. Onaj momak što ju je vodio baš i nije vladao meterijom, emisija je bila zanimljiva jedino iz razloga što smo mogli videti nove igre, pošto u to vreme nije postojao yt..

Ma naravno, znamo svi koji je kvalitet sadrzaja emisije bio, ali u to vreme kao klincu je bilo znacajno da mozes da pogledas "video review" neke igre, vise da bi se informisao, nego da bi zakljucio nesto. I uopste, u onoj zemlji u onom stanju, neko je pravio gaming emisiju. Treba to na neki nacin postovati. Nabavljali su novi hardver, makar prikazivali tako onima koji ne mogu da probaju. I tad je bilo smesno, ali to ne znaci da ne bi voleo da vidim. Ljudi vole da se vracaju u proslost, obicno se razocaras, a kad nesto bas ne moze da se nadje, samo nastavlja da kopka :).

Isto kao sto mogu da kazem za neki forum da je kompletno sr*nje, ali kad sire pogledas, ipak su tu ljudi koji se bave tom materijom u odnosu na one koji se uopste ne bave. Jedino da ne citam nista i ne idem ni na jedan forum, jer nijedan koji sam video "ne zadovoljava kriterijume" koje bi neko od nas postavio sebi. U tom smislu, cenim sto uopste postoji ovakav forum npr, iako mislim mnogo toga o njemu. Tako je i sa gaming emisijom u Srbiji '95. godine, treba ceniti samo njeno postojanje.

Inace, ja sam voleo i Intro na Studiu B :D.

Poslednja izmena:
To stoji, za svaku pohvalu da je takva emisija barem postojala u to vreme, ako se ne varam krenula je negde 1996-1997. Sa tog aspekta im stvarno svaka čast.

Nazad
Vrh Dno