Šta je novo?

Otrov u pokusaju - (Biostar) AMD 780G

kupljena biostar ta780g, odo` montiram....ima ih u dinamitu ;)

Utisci , slike , neki review :banana:

`ajmo od pocetka :) prvo pohvala za vesele *******te iz dinamita, bili su bas strpljivi :)

U pakovanju su 2 sata kabla, 1 molex to sata za napajanje, back panel i...mislim nista vise :) Prilicno sturo...Upustvo je jos studije. To me je malo iznerviralo...Nikad nisam sklapao racunar od nule, al` ovo mi je iz prve upalilo...

Win se instalirao krajnje normalno, drajveri takodje, o cas posla, komp fully operational. Nisam se josh igrao sa plochom, al` bios ima opcija i opcija da mrak padne na ochi. 60% pojmova sam maltene prvi put u zivotu vid`o.

Inace, sve je max stabilno, brzo, tiho...sam 780g chip se prilicno greje, prikazuje mu temperaturu od oko 60 stepeni, sto me je malo zabrinulo :) Ako neko ima nekih pitanja, ili sl, slobodno :) Ja sam zadovoljan, nemam nikakvih zamerki.

nema problema, samo mi reci koji je aktuelan :)

jel se to meni cini ili je dosta postova nestalo?

elem, i nisam nesto odusevljen, 5500 poena u 3dmark01

jel stiglo?

izasao je novi bios za plocu... nije doneo nista primetno (bar meni)... pise podrska za phenoma... obzirom da oni 91xx nece da rade kako valja, mislim da cu se nacekati za phenoma |) nije mi ni ovaj BE dosadio jos doduse...

Stići? Gde?
Ima je kod nas u prodaji već neko vreme.

Uzeo bih neku 780G plocu,da li Biostar,ESC,ASUS,Giga...Ona neka J&W?Sta mislite jer se neka od njih izdvaja posebno ili su sve tu negde.

I zasto se ne vide postovi od 150og do mog 165og? : )

Poslednja izmena:
@Marko 84:
Ajde sad kad je konacno proradila tema, izvrti 3d mark 05 i 06 sa integrusom, da vidimo kako to radi!

A shta mislite o Asus M3A-H/HDMI, pun ATX format, svi suvi kondenzatori, deluje kvalitetno ali ne znam nikog ko ima iskustva sa njom. Bash mi se svidela, pa ako neko zna neshto neka pishe. PozZ

Misli na produženu varijantu M3A-H. Ima je po cenovnicima kod nas i brate preskupa je. A i neproverena.

izgleda da sam skinuo bagovitu verziju 3dmark06, nece da se pokrene :(

Nego, moguce da nisam instalirao dobro drajvere, npr, kad mi iskache popup u mozzili (tj ona gore siva linija), iskache mi u fazonu, 3fps, ne techno, nego secne 3-4 puta dok se ne pojavi....Jel to normalno?

heh ii meni nece da se pokrene... rekao bih da je ili do marka ili do drajvera...

A hotfix?

ne znam na koji mislis?? ovo je 1.1.0 i pise da ima hotfix?

A da probate ovo :

1. Naći Windows/System32/Futuremark/MSC
2. Izmeniti Direcpll.dll, u npr. Direccpll_.dll

1495 3DMarks
cpu je na 3ghz, gpu sam digao 100mhz....
nasao sam hotfix od februara...

3dmark 06 - 562 poena..
SM2.0 - 166
HDR - 225
CPU - 1053 ...

Rek`o bih da nesto nije u redu...i onih 5000 u 3dmark01 mi je cudno...Sve na default vrednostima...Inache, uglavnom mi se klalo izmedju 0 i 1 fps :)

Poslednja izmena:
Na jednom od sajtova sam video da je ECS u 3d mark-u 06 gurao sa integrusom 1157 poena.
Dakle prenosim rezultate:
3d mark 06 - 1157
SM 2.0 - 375
HDR - 447
CPU - 1669
@CPU - Athlon 64 X2 4200+, 2 Gb RAM, ECS
Ne znam koliko je ovo tacno, ali ili je ovo "fake" test, ili ti nesto nije u redu sa podesavanjima...
Ne verujem da je zbog memorije duplo veci score!

Ima li ko da je uspeo pes 06 da igra sa ovom grafikom ?Kod mene to ide jako lose i kada se igra na 800x600.Cpu sam malo poterao i sada radi na 600mh.Ima li nade da se ova za mene jedina igrica igra ili moram kupovati jos neku grafiku i upariti je sa integrisanom?

Nazad
Vrh Dno