- Po difoltu je grafika uzela 128Mb, kako u BIOS-u da postavim na 256MB , i gde se to podesava ( slabo sam cackao po tome ) Sta da upisem tu ??
Opa. Ovo za 15 mnozilac nisam imao pojma.
Inace memorija je Transcend 800MHz, i siguran sam da sam negde video da mi trenutno radi na 720, ali vise ne mogu da nadjem gde sam to video... U kom programu mogu da vidim na koliko radi?
Veći množioc -> manji FSB -> manji mem. protok -> lošije performanse.
Naj bolja kombinacija je maximalan FSB kao prvo uz što veći delioc kao "tek" drugu stavku pro OC-u.
Jesi flashovao bios?
Hej ljudi uzeo sam plocu i Athlona 3000+ i ne prikazuje mi temperaturu procesora kako treba....
zasto je bitno koliku temp. pokazuje senzor???
sta treba da pokaze da budes miran?
napisi na papir temperaturu koja te zadovoljava i zalepi na okvir monitora (napisi 10c,cisto da imas manju od ortaka pa onda ga posalji ovde da pita sta mu nije u redu sa pokazivacem temperature
svaki proc sa box kulerom ce trpeti dodavanje V od 15%...ispoliraj kuler,stavi pastu i stoli te bojko sta kaze software,ne moze nista da explodira...nema tu nitroglicerina,C-4,TNT niti ista slicno....
nhf ,nisi jedini koji se muci da namesti monitoring software odn. ima problema sa ocitavanjem temp. senzora,samo je pitanje cemu to sluzi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari