nemirko je napisao(la):dosadio mi je moj Barton 2500+ radi kao 3200,..da li neko zna gde mogu naci shemu za otkljucavanje? MAKAR GA SPRZIO!! :-devil-::smoke:
:zgran: :zgran: :zgran:nemirko je napisao(la):MAKAR GA SPRZIO!!
n_131 je napisao(la):Pa moze da se otkljuca... Evo moj primerak je otkljucan sa grafitnom olovkom, ona stara fora jos iz vremena durona... Ali kao sto je vecina ljudi rekla nema tu nekog preteranog dobitka... Mislim maximalno sto moze da izvuce je 2400Mhz a to bas i ne znaci mnogo u odnosu na standardnih 2200... Jedina stvar je ko ima dobru memoriju i ko hoce da izvlaci maximum da se napravi kombinacija 10x233 mhz, onda stvarno ima i neki dobitak. Sve ovo moje iskustvo je na nForce2 plocama...
AVRAM je napisao(la):Evo ti snimak otkljucavanja Athlon XP procesora.
http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_2_ocing_xp.zip
Codex je napisao(la):taj snimak je za otkljucavanje trubabreda a ne bartona.
Codex je napisao(la):Truba nego sta... :d . Naravno da se ne javlja, vidis i sam da mu je dosadio barton pa je bilo vreme da mu dodadi i thread....
jox je napisao(la):.... a mozda je i zaboravio da se pozdravi sa nama pre nego shto je sprzio procesor!
Codex je napisao(la):HARDLOCKED ili SUPERLOCKED su proizvedeni posle 42 nedelje 2003 ili sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari