Šta je novo?

Otkljucavanje Bootloader-a kod Xiaomi telefona

Od ovoga jedino OP, posle njega mozda Realme.. Pod uslovom sve da imaju Snapdragon. Pixel vidim u njegovoj temi da su nezadovoljni sa sto sta..
Kakva je procedura da se otključa bootloader na Samsungu i flesne custom rom? Da li je zezancija?izbor romova?

nznm, ovde kažu da je lako

ja se nadam da će neki programeri napraviti alate za otklučavanje pošto koliko pratim sve više se ide ka totalnom zaključavanju da je nemoguće nista uraditi

meni otključavanje treba da ubacim snimač razgovora i eventualno za neke popravke ako se nešto teže pokvari da ne moram da nosim u servis već samo flešujem fabrički ponovo, mada još mi se nije dogodilo da mi se pokvari fon

Poslednja izmena:
Da, i meni je glavni razlog otključavanja snimanje razgovora... valjda će isplivati alternativa...

Otključao svoj Xiaomi 14 pre tri dana, kliknuo sam u 17:58 po našem vremenu da otključa i dobio sam dozvolu da otključam u roku od godinu dana. Pre toga sam pokušavao 5 puta u 18:00 i nije prošlo

Imao sam slicno iskustvo sa MI 12T Pro (HOS 2, global) pre par nedelja.
U mom slucaju (sa starim MI nalogom), posle nedelju dana pokusavanja (17:59-18h po nasem vremenu) je uspelo, ali sam u medjuvremenu povecao i svoj rang na community aplikaciji na 3. nivo (4. je vec dosta teze dostizan, zbog potrebnog broja poena).
Zanimljivo je da nisam video poruku o uspesnosti (vec samo staru quota exceeded), no kada sam probao da dodam nalog u developer options, dobio sam poruku da se moram ponovo logovati (a ne da moram da trazim dozvolu u comunity aplikaciji) i posle ponovnog logovanja account je bio povezan sa telefonom i mogao sam da nastavim sa postupkom otkljucavanja. Otkljucavanje sam cekao 3 dana.

Dakle, ukoliko ste dosta puta pokusavali, probajte i da dodate account u developer options, mozda je dozvola vec dobijena.

Poslednja izmena:
gde to ima da se doda account u developer options
znači može da se proba i u dva minuta ili minut do 6

To je sledeci korak u otkljucavanju, posle dobijanja dozvole u community aplikaciji. Opcija se nalazi pod: Settings > Additional settings > Developer options > Mi Unlock status.

nznm, ovde kažu da je lako

ja se nadam da će neki programeri napraviti alate za otklučavanje pošto koliko pratim sve više se ide ka totalnom zaključavanju da je nemoguće nista uraditi

meni otključavanje treba da ubacim snimač razgovora i eventualno za neke popravke ako se nešto teže pokvari da ne moram da nosim u servis već samo flešujem fabrički ponovo, mada još mi se nije dogodilo da mi se pokvari fon

To postoji odavno, skoro svi servisi imaju softver ali košta naravno. Kako bi drugačije upisali novi program ako ga prethodno ne otključa.

Nazad
Vrh Dno