Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Imam svoj ruter i AP, i vrlo malo mesta u ormariću gde sve to stoji, pa bih najmanji mogući uređaj da to rasteretim. S druge strane, šta god mi daju odmah ide u bridge (ako je to ruter), tako je i sada sa MTS ont-om, pa mi je to najbolja solucija. Kako radi ovaj Huawei? Ne verujem da bi trebalo da pravim probleme kad je u bridge-u?

Kako mislis kako radi? :ROFLMAO: bridge mode ga pretvara prakticno u switch, znaci radi odlicno, a sve zavisi od tvoje opreme...

Zanima me da li se resetuje, da li gubi konekciju, generalno da li je pouzdan? Imam dve VPN konekcije ka "napolje" i VPN server dignut kod mene, relativno puno saobraćaja, imam Plex server sa 10-ak korisnika van moje mreže pa mi znači svaka informacija. Poređenja radi, MTS-ov ruter mi je sasvim korektan.

Radi sve odlicno, ne brini...

Ne znam na vecim brzinama, ja sam u prepaid 200mbps i ruter sam setovao na 160Mhz i sad mi radi bez greske. Jedino sto ja taj net manje koristim jer uglavnom boravim na drugoj adresi gde imam isti paket samo sa gpon huawei koji je takodje dobar ali po nekad na wifi na 5G nestane signal i to vidim na telefonu da mi predje na 2,4G, ali u principu na tv ne gubi konekciju.

Pozdrav, potreban mi je dafaultni username i passwd za Orion Telekom Eltex NTU-RG-1421G ruter. Hvala

user/serijski broj
admin/pon serial na nalepnici

Ukoliko neko želi da menja jedan nalog Orion TV (koristio bih ga za SMART TV) za EON TV, neka mi se javi putem privatne poruke.
Opcija mi je i da koristim Orion TV uz odgovarajuću nadoknadu.

Ukoliko neko želi da menja jedan nalog Orion TV (koristio bih ga za SMART TV) za EON TV, neka mi se javi putem privatne poruke.
Opcija mi je i da koristim Orion TV uz odgovarajuću nadoknadu.
A koji paket eon-a imaš? Ako je premium, zainteresovan sam

Ima li neko da bi ustupio jedan Orion TV nalog, za Android TV, uz odredjenu mesečnu novčanu nadoknadu? Mogu da ponudim i HBO Max ili Disney + nalog u zamenu.

Ima li neko da bi ustupio jedan Orion TV nalog, za Android TV, uz odredjenu mesečnu novčanu nadoknadu? Mogu da ponudim i HBO Max ili Disney + nalog u zamenu.
Ako želite da plaćate, zašto ne uzmete od Oriona samo tv Clasic paket, koji košta 1.600 rsd. Možete istovremeno da gledate na 3 uređaja. Dogovorite se sa još dva drugara i podelite troškove. U okviru tog paketa imate sve arene. Tv app je odlična i sve lepo radi na SBB mreži. Pozdrav

Samo je vracanje unazad na pola kanala u 4:3 pa je barem meni negledivo

Imao OrionIPTV zadnjih skoro pola godine, pre neki dan da produžim - isti paket od 1100 dinara otišao na 1900! Elem, ako neko ima želju da od mene dobije EON (premium, sve otključano osim Zadruge 😄) a zauzvrat ponudi nešto... Šaljite PP. 🍻

Moram da podelim moje uzasno iskustvo sa Orion Telekomom. Sve vreme trajanja ugovora, brzina interneta mi je bila trecina od one koja stoji u ugovoru. Kada sam se zalio davali su razna objasnjenja, da nije do njih nego do uredjaja koje koristim. Kada sam se opet zalio rekli su mi da u ugovoru pise DO ugovorene brzine, tako da mogu slobodno da mi isporuce i 2% ugovorene brzine. Istekao mi je ugovor i resio sam da ih promenim i onda shvatam da je to tek agonija. Kada vam istekne ugovor, oni vam ga automatski obnavljaju na po mesec dana i pritom postoji otkazni rok od 30 dana. Dakle ojade vas za jos dve pretplate! Jadno!

Imao sam razna neprijatna iskustva sa internet provajderima ali ovo je katastrofa. Najgori su u Srbiji.

Moram da podelim moje uzasno iskustvo sa Orion Telekomom. Sve vreme trajanja ugovora, brzina interneta mi je bila trecina od one koja stoji u ugovoru. Kada sam se zalio davali su razna objasnjenja, da nije do njih nego do uredjaja koje koristim. Kada sam se opet zalio rekli su mi da u ugovoru pise DO ugovorene brzine, tako da mogu slobodno da mi isporuce i 2% ugovorene brzine. Istekao mi je ugovor i resio sam da ih promenim i onda shvatam da je to tek agonija. Kada vam istekne ugovor, oni vam ga automatski obnavljaju na po mesec dana i pritom postoji otkazni rok od 30 dana. Dakle ojade vas za jos dve pretplate! Jadno!

Imao sam razna neprijatna iskustva sa internet provajderima ali ovo je katastrofa. Najgori su u Srbiji.
Kod MTS-a i kod SBB-a isto ima otkazni rok 30 dana.

@Vasilji

Ako si merio na WiFi-ju, niko od provajdera ne garantuje WiFi, samo kabl. Ima RATEL-ov pravilnik da mora oko 80% prosečne mesečne brzine da bude (ne na WiFi-ju) i ne mogu 2% brzine da ti isporuče jer ne smeju. 30 dana sistem je standardica ovih dana kod svih provajdera. Možeš da se natežeš i da ne bude tih 30 dana, ali znaj... natezaćeš se.

S tim da ga MTS ne koristi u praksi već se pregovori sa "službom za brigu o korisnicima" završe u par dana nakon podnošenja zahteva za raskid i nakon toga se plati samo tih X dana u mesecu a ne ceo mesec / 30 dana.

Kada sam se opet zalio rekli su mi da u ugovoru pise DO ugovorene brzine, tako da mogu slobodno da mi isporuce i 2% ugovorene brzine.

Lepo su te ubedili u nešto što nije tačno. Prosečna brzina mora da bude >= 80%. "Osim za WiFi".
Kad to nisu u stanju da ispune onda lepo prigovor Ratel-u i na kraju se završava raskidom ugovora.

EEEEEE Dr shamanNS kasno si se čoveku javio
samo vi pišite gde šta ne valja od KDS operatera da bi mogao odlučiti dal produžavati ili menjati ugovor za 2 meseca

@spinks Sve je to individualno tj kombinacija lokacije/adrese i očekivanja korisnika (ko očekuje da jednim ruterom u gradu u šumi WiFi signala pokrije 100 kvadrata biće nezadovoljan kod svakog provajdera)... mada svakako vremenom isplivavaju trendnovi i nazire se objektivna poslovna filozofija nekog provajdera :D

Pozz, i ja sam zainteresovan da postanem ORION TV član porodice :)

Dakle ako je neko voljan da podeli/ustupi nalog, raspoložen sam da ga nagradim.

Kako se raskida ugovor? Jel idem do poslovnice da pišem neki zahtev pa čekam otkazni rok, ili odmah odnesem i opremu na razduzenje?

Za ovo ide lagano raskid ugovora i to na 2 lokacije. Pa nek drugom dodaju izmisljene usluge i dodaju to kao stavku na mesecnom racunu.

Cuj usluga odrzavanje i podrske...

A bre, pa ajd sad najbolje da na svakih 3 meseca dižu cenu za 200-300 din. 06. juna su digli cenu mog prepaid paketa za 300 din. Sad će da bude još +350???
pa fore, da te nateraju na ugovor, ali i tamo imaju te jajarske fore ako npr napravis dobar ugovor po sebe kad ti istekne i ne ponudeti iste ili slicne uslove za novi, naplacuju ti 350din svaki mesec za "sklapanje i rasklapanje" ugovora

Čekaj, da li sam dobro razumeo i mi koji smp uzeli na 24. meseca, konkretno u junu ove godine, nakon 6. meseci za jedan dinar povećaće cenu za optiku za 350. dinara umesto ugovorom propisanog dogovora?

Ne bi trebalo dok ne prođe 24 meseca. Ako to ipak urade, imaš pravo na raskid bez ikakvih penala.

Nazad
Vrh Dno