pošalji im da ne gubiš vreme čekajući da se jave mail https://oriontelekom.rs/podrska/korisnicka-zona/Uspeo sam da se ulogujem na ruter. Promenili su mi naziv wifi mreže u nešto Orion-, a šifra je bila ona sa kojim se logujem na ruter.
Vratio sam pa ćemo da vidimo. Inače pokušao sam da ih dobijem, čekao sam 20 minuta na operatera.
Zdravo društvo forumaško, trebalo bi da pređem kod Oriona u decembru na trio paket od 2,5 giga neta, pa me zanimaju Vaša iskustva sa uslugom. Posebno me zanima kako stvari funkcionušu na Novom Beogradu (ja sam u bloku 62 sever) i kakva su iskustva sa Laki boxovima, tj. jel to fluidno radi. Promena kanala, brzina, stabilnost boxova, da li se zaglupljuju i ako neko zna poređenje u odnosu na iskustvo na EONu, koji sada koristim...
Takođe da li je konekcija na internet NATovana?
Dobijam daleko više sa Orionom, za manje novce, barem na papiru, pa pre nego što se upustim u menjažu, voleo bih da čujem iskustva u praksi. Znam da se o ovome sporadično diskutuje u temi i čitam je i pratim, međutim, sve je to vrlo raštrkano i značili bi mi odgovori na ova moja pitanja. Hvala svima i sportski pozdrav
Ja sam na 2Gbps / 200Mbit paketu (upgradeovan 1Gbps/100Mbit) pre toga sam bio na 200/20. slazem se sa @shomiNBGD preko 500 je tesko "povuci". Vece brzine se postizu samo na speedtestu (kod mene je max 930Mbit i to da ne biram servere dalje od Beograda). Meni jedino znaci ovaj upload od 200Mbit. Testirao sam sa 2 racunara u isto vrme moguce je postici vece brzine u zbiru. Eltex ruter koji sam dobio od oriona ima gigabitne portove i GPON opticki port cija maksimalna propusna po jednom optickom vlaknu koju dele korisnici je oko 2.5 Gbps.Ja sam na paketu od 1Gbps i speedtest izbacuje oko 970Mbps ul i oko 210Mbps ul na kablu. Realno, nikakvu razliku ne vidim od kad sam presao sa 500/50 jer nista ne moze da "povuce" toliko, jedino kada skidam igrice preko PS5 (eventualno jos Steam na desktopu).
Zdravo društvo forumaško, trebalo bi da pređem kod Oriona u decembru na trio paket od 2,5 giga neta, pa me zanimaju Vaša iskustva sa uslugom. Posebno me zanima kako stvari funkcionušu na Novom Beogradu (ja sam u bloku 62 sever) i kakva su iskustva sa Laki boxovima, tj. jel to fluidno radi. Promena kanala, brzina, stabilnost boxova, da li se zaglupljuju i ako neko zna poređenje u odnosu na iskustvo na EONu, koji sada koristim...
Dobijam daleko više sa Orionom, za manje novce, barem na papiru, pa pre nego što se upustim u menjažu, voleo bih da čujem iskustva u praksi. Znam da se o ovome sporadično diskutuje u temi i čitam je i pratim, međutim, sve je to vrlo raštrkano i značili bi mi odgovori na ova moja pitanja. Hvala svima i sportski pozdrav
Konekcija nije NAT-ovana u Orion Telekom (Sem ako se ne ide na Cambium mreže), a za ostalo bih čitao iskustva članova, a ima ih dostaZdravo društvo forumaško, trebalo bi da pređem kod Oriona u decembru na trio paket od 2,5 giga neta, pa me zanimaju Vaša iskustva sa uslugom. Posebno me zanima kako stvari funkcionušu na Novom Beogradu (ja sam u bloku 62 sever) i kakva su iskustva sa Laki boxovima, tj. jel to fluidno radi. Promena kanala, brzina, stabilnost boxova, da li se zaglupljuju i ako neko zna poređenje u odnosu na iskustvo na EONu, koji sada koristim...
Mozda nema druge kvalitetne opcije?Ako dobro razumem ti nisi vezan ugovorom kod njih, zbog čega koristiš to "zlo" ?
Tolika muka, pakao , laž i prevara, jedva se beži od njih .... ne znam, mazohizam !?
Mozda nema druge kvalitetne opcije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari