Kissme1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2010
- Poena
- 200
Zdravo dragi forumashi , danas sam imao jako lose iskustvo sto se tice trgovine preko interneta , nakon zvanja kojekakvih brojeva kako bih dokazao pravdu odustao sam , posle sam gledao po forumima i nasao da ja nisam prvi koji je izigran od strane ovog korisnika , sa obzirom da clan prodaje samo it opremu , laptopove ,telefone racunare i opremu moguce je da ce da postavi oglas i na ovaj forum stoga zelim da vam skrenem paznju da i vi neprodjete kao ja i dobijete crep umesto paketa koji ste ocekivali ..
Jovan Radovanov Jagodara BB 26340 Bela Crkva 064/412-59-24 - to su podaci clana koji je nasamario mnogo ljudi preko interneta a i mene !!! Ljudi nzm sta da vam kazem budite oprezni , malo sam trazio po netu kazem jos jednom ovo nije prvi put , ima cela grupa ljudi iz Bele Crkve koji se bave ovakom rabotom , moj savet ako ne morate nemojte kupovati nista od ljudi iz Bele Crkve!
Jovan Radovanov Jagodara BB 26340 Bela Crkva 064/412-59-24 - to su podaci clana koji je nasamario mnogo ljudi preko interneta a i mene !!! Ljudi nzm sta da vam kazem budite oprezni , malo sam trazio po netu kazem jos jednom ovo nije prvi put , ima cela grupa ljudi iz Bele Crkve koji se bave ovakom rabotom , moj savet ako ne morate nemojte kupovati nista od ljudi iz Bele Crkve!