Šta je novo?

OPREZ !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tim pre sto je otisao ima pravo da serucka, zato je i otisao? Nije kao da prica da je ovde sve bajno, a ustvari zivi negde drugde, nego sasvim suprotno. Mislim, ne razumem logiku??
.

Ti si decko posvadjan sa logikom odavno. I nemoj da odgovaras vise na moje postove kod mene si odavno na ignore.

Da, nemate još predstavu koliko je strog sistem u Nemačkoj. I ja ne seruckam nego samo realno govorim šta ne valja u Srbiji, a to svako ko hoće da gleda i vidi istinu, zna ! Uvek ima da kritikujem Srbiju sve dok ne postane pravna država !!!

Ma mi ovde zivimo na drvetu, hranimo se bananama, sta mi znamo kako je u Nemackoj.
Niko nije rekao da je ovde lepo i da sve valja, ali

, i mogu reći da sam ostao zapanjen kolikom lakoćom ljudi postaju prevaranti u Srbiji. Ovo je samo još jedan dokaz da Srbija NIJE pravna država niti će to biti u skorije vreme, ma šta Vučić pokušavao

Tebe je inace tesko zapanjiti pa si sada ostao zapanjen ovim desavanjima, 'ajde cuti bre. Zivis u Nemackoj, primas nemacku platu, ako zelis da pomognes nesto Srbiji to neces postici ovim pisanjem nego delima.
A koji su to jos dokazi koje si ti skupio da Srbija nije pravna drzava?
Ti si imao SRECE da izadjes iz zemlje i uzivas u nekoj drugoj pravnoj drzavi, a sta da radi ovih 7 miliona koji nemaju tu priliku? Mi moramo da se SUOCIMO sa onim o cemu ti pises tako lako. Neki clanovi ovde (izmedju ostalih i ja) iznosimo resenja za ovakve probleme o kojima pisemo ovde dok ti samo mlatis praznu slamu.
Niko ovde ne opravdava kradje/prevare niti ce ih ikad opravdavati.

Rasprava je otisla u pogresnom pravcu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno