Šta je novo?

Oppo Find X2/ X2 Pro

Resenje je tu, ne skida ti odmah telefon sa ounhaca cim dodje na 100%,osravuti ga malo duze i to je to. Jutros bas obratio paznju, sve ok

Resenje je tu, ne skida ti odmah telefon sa ounhaca cim dodje na 100%,osravuti ga malo duze i to je to. Jutros bas obratio paznju, sve ok
Isto tako je i kod Huawei telefona to sam primetio. Kad pise da je telefon napunjen ja ga ostavim jos nekih 15 minuta do pola sata jos na punjacu tad procenti sporije padaju.

Nisam to nikad primetio kod Huawei, iako sam bio korisnik dugo, bas dugo. Ali nema veze, kao sto rekoh, sad je ok, ostavim duze na punjač i to je to, procenti baterija oadaju normalno jedan po jedan, i nema gasenja baterije na neki 20 ili 30 posto. Drzi baterija do 3% i sve ok.
Mislim bezveze sto su se neki odmah javili, pa za taj novac nista cudno crkla baterija itd.. ******, telefon je kao nov, zadnjih godinu dana vrlo malo koriscen, prodat jer je visak, potrefilo se ta cena i to je to. Nikako ne zelim da opravdam svoju kupovinu ovog telefona, to je sto je, mogao sam dobiti svasta, krs itd itd... Svi smo toga svesni. Dobio sam ocuvan uredjaj, kao nov sa garancijom jos 4 meseca, i sve je ok.

Evo i trajamje baterije.
Naravno sve na lte ili 5g.

Prilozi

• Screenshot_2022-05-19-18-47-08-26_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg
    Screenshot_2022-05-19-18-47-08-26_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 27
Najbolje za merenje SoT ti je kada telefon napunis 100% i ispraznis ga do 1% bez dopunjavanja baterije jer kada doupunjujes bateriju a nisi je do kraja ispraznio ne resetuje ti statistiku pa tada moze da prikaze daleko veci SoT od realnog.

Na kraju SoT je samo broj koji pokazuje upotrebu ali ako on tebi izdrzi ujutru kada ga skines sa punjaca do uvece bez dopunjavanja onda je to ok.

Ma ovo sam samo onako uslikao, eto radi reda. Naravno da mi izdrzi citav dan baterija, ostane jos sigurno 30%
Ovo sam sad kuci, zakacio ovu Coronu, pa normalno vise cackanje i telefona i tableta u krevetu.
Baterija mi okay.

Za divno cudo, x2 je vec 2 godine Star, mozda i vise, opet danas Update security Patch Maj 2022 i jos neke ispravke itd...
Prijatno iznenadjen 🤣

To je fenomenalan uredjaj. Nisam ga kupio umesto s21u jer me je neko ovde na forumu izlozio da postoje problemi sa update-ovima, jer su svi sa Vodafone mreze.. Tako nesto.

Niko te nije izložio, svi koji su bili ovde kod nas na kp su bili sa Vodafone mreže. Ne da ne bi dobijao sigurnosne zakrpe, nego ne bi nikad dobio color OS 11 dok ga ne ubaciš ručno, znam sve ovo jer sam bio gotov da ga uzmem. Ima čak i lik na kp koji je to radio za 4000din.
Inače tel nije ni prići s21u ni po jednoj stavki (sem 512gb) a posebno po pitanju kamera. Za 250e je extra kupovina da se razumemo.

Naravno, ali cena je bila skoro dva puta niza. A nije x2 losiji telefon, plus 512GB. 250€ necu da komentarisem, prodavcu svaka cast.

U vreme kad sam ja jurio da kupim, x2 pro je koštao 600e a ja sam uzeo s21u 256gb za 750e. Ni jedan ni drugi nisu imali nikakvu garanciju. Jednostavno s21u je mnogo bolji izbor i nema tu mnogo polemike a za 450e koliko su sada na kp polovni, pre bih se odlučio za s21fe nov.

Ja sam s21u platio sa garancijom naravno 3 godine, 900e okruglo, a Oppo je bio oko 600e. U to vreme cena novih je bila od 900-1000e, a x2 bez garancije kao sto kazes, oko 600. I hteo sam da rizikujem ali nisam hteo da se zezam sa telefonima sa mreze.

Mogu samo da kazem, poredjenje ovaj telefon i xiaomi mi 11 Ultra, definitivno je meni bolji oppo x2. Bolja baterija, lepse radi, xiaomi ima neka cudna desavanja, otkljucam fon, nema ni jedna app, nista ne mozes da radis, ugasi upali sve ok, i to se cesto desava, evo sad i kod zene, jer ga ona koristi. Ludeo sam od toga. X2 radi pa radi, i to telefon Star 2 godine, skoro. Samsung, ne bih trosio reci, imam samo tablet Samsung zbog velicine, ali iskreno, nikako ne volim Samsung (moje misljenje).

Pozdrav svima.
Oppo find x2 pro, updatean preko vpn na a11 c73, nakon toga ne nudi azuriranja. Nekakav prijedlog kako dobiti android 12?

Danas jos jedan Update, sigurnosi Patch Jul 2022,svaka im cast za telefon Star i vise od 2 godine.

Ovi bas postali azurni, sto se Update tice, sigurnosni patch Avgust 2022 🤣

Taj telefon je apsolutni best buy..

I zena hoce X2 pro, onaj xiaomi mi 11 Ultra ide na prodaju.

Stigao jos jedan oppo find x2 pro za zenu, xiaomi mi 11 Ultra otisao 🤣

Ovi iz oppo i dalje nisu otpisali x2 pro sto se Update tice, svaka im cast 👍
Cak i zenin x2 pro dobio Update iako je sa Vodafone, ona juce jis dobila, tako da ne znam odakle prica da x2 sa Vodafon mreze ne dobija update...

Ludnica od telefona :)

Imao sam dosta telefona itd, ali ovo je pun pogodak, za sve, bar sto se mene tice, radi kao sat, Kamera za moj pojma odlicna, baterija takodje, redovni Update... Mislim ***, sta vise ocekivano za 200 jurona 😂😂😂

Dodje mi da prodam s21u i da ga kupim :)

E to sam moras da odlucis, mator fon ali radi sve super... Nema greske ***** ga...

Imao sam dosta telefona itd, ali ovo je pun pogodak, za sve, bar sto se mene tice, radi kao sat, Kamera za moj pojma odlicna, baterija takodje, redovni Update... Mislim ***, sta vise ocekivano za 200 jurona 😂😂😂
Tebe je ta kupovina tako ukakila da ti nemas pojma koliko si imao srece, mislism znas cim si ga uzeo za 200 evra... ali taj koji ga je prodavao sta je njemu bilo da ga da za tako male pare to ne znam.

Na KP ga nema ispod 350€(X2 Pro 12/512gb.
Baš sam ga malo tražio, hoću da menjam Note 20 Ultru za njega.

Iskreno, koliko vidim i ovde oglase u de, ne znam zasto i iz kog razloga, ali da valja nema ga ispod 300€...trenutno.
Skocile cene... Telefon ko Telefon, Star jeste, ali za te pare oko 200€ malo vise, po meni bolje nema...

Pa sto nekazes Nemacka odmah, jos ja kada si sebi uzeo gledao na kupujem prodajem nije ga bilo ispod 500 evra. Jos se ja cudim kako ga uvati na tako nisku cenu a da ga nakupci nisu videli pre.

Nazad
Vrh Dno