Pošto sam ga danas imao prilike da vidim uživo, da dam odgovor...Mene interesuje da li mu je ekran bolji od OnePlusa, odnosno da li je bar približan onom na telefonima Samsung S serije.
Pitanje je upuceno meni?Jel možeš da okačiš neku fotku od kako si na Android 13, da li su kamere nešto popravljene, pogoršane? Hteo bih da uzmem ženi ali selfi kamera je slaba i nema 4k snimanje.
Srecno sa Xiaomi... Uhh... Imao sam Xiaomi Mi 11 Ultra, i mogu samo reci x2 pro je bolji telefon u svemu, mada nema logike ali jeste tako.Hvala svima na odgovorima! Izvinjavam se moderatorima i članovima što pišem u temi koja nije prikladna
Ipak naručen 8 meseci star Xiaomi 12 sa garancijom i fiskalnim računom iz Gigatrona.
Ma jok, obično pitam onog šest posta iznadPitanje je upuceno meni?
😂
Sto je najgore pola familije mi je u DE i jedan prijatelj... ali ako bih nekoga nesto zamolio da mi ucini veruj mi da bi mi ta usluga izasla na nos. Bolje ovako, cak i da platim kod nas vise niko ne zna sta sam kupio i koliko sam platio. Od tih tamo nema vajde, vise kukaju da im je tesko nego dok su ovde ziveli i sve sa ciljem da slucajno neko ne bi trazio nesto.Od Samsung moze samo tablet, Telefon nikako, sta ja tu nesto dobijam, okay, Novi model itd itd... Kao sto napisah gore iznad, meni ove dve kombinacije super rade posao.
Pa jel imas nekog u de da ti kupi i posalje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari