Šta je novo?

Oppo Find X2/ X2 Pro

Mene interesuje da li mu je ekran bolji od OnePlusa, odnosno da li je bar približan onom na telefonima Samsung S serije?

Kad nema odgovarajuća tema može i ovde, možda će značiti nekom.
Od prošlog leta koristim sad već vremešni Oppo Reno4 Pro 5G (kupljen polovan ovde na forumu) i zadovoljan sam u potpunosti.
Tako da moj prvi Oppo i po svoj prilici neće biti poslednji.

Mene interesuje da li mu je ekran bolji od OnePlusa, odnosno da li je bar približan onom na telefonima Samsung S serije.
Pošto sam ga danas imao prilike da vidim uživo, da dam odgovor...
Ekran je za mene bolji od Note 20 Ultre koju imam(poredio ih). Oštriji i nekako smireniji(da se tako izrazim) ekran. Kao nekad što su HTC telefoni imali oštre ekrane.

Da ne dužim, samo ću reći da ga kupujem(rezervisao sam ga) čim prodam Note 20 Ultru.

Jel se isplati preci sa nord 2 na x2 pro ,ako je imao neko slican prelazak?Na oglasima oko 350e polovni ...

Kod nas je jako potcenjen X2 pro. Jer ga nije bilo legalno u prodaji. Ja ne bih razmisljao, X2 je premium telefon. Samo nadji dobro ocuvan.

Kaze da je ko nov ,koriscen ko drugi telefon ,uz to da je juce dobio andorid 13 update ..Iz istog smo grada tako da svakako bih video uzivo ..Ne znam za 350 e ,jel ima sta bolje od toga ?

Kupuj, i ne razmisljaj, stvarno je telefon extra za sve pare, znam, cena kod nas je malo veca nego ovde u de, ali opet mislim da za 350€ neces naci telefon kao sto to ovaj x2 pro ima sve... Baterija, je skroz okay, ali najjace je brzo punjenje, to je vrh i puno znaci. Sve jasno to je telefon Star skoro 3 godine (pojavi se 2020 Mart) ali i dalje ne zaostaje cak i sa modelima iz 2022...

Jel možeš da okačiš neku fotku od kako si na Android 13, da li su kamere nešto popravljene, pogoršane? Hteo bih da uzmem ženi ali selfi kamera je slaba i nema 4k snimanje.

Već sam bio prelomio da ga kupim, kad vidim da za iste novce ima skoro isti telefon, a godinu dana mlađi za iste novce(350€).
Reč je o OnePlus 9 Pro.
I sad nastaje dilema, šta uzeti? Zdrav razum kaže noviji, a šta vi kažete?

Oneplus.

Hvala svima na odgovorima! Izvinjavam se moderatorima i članovima što pišem u temi koja nije prikladna
Ipak naručen 8 meseci star Xiaomi 12 sa garancijom i fiskalnim računom iz Gigatrona.

Jel možeš da okačiš neku fotku od kako si na Android 13, da li su kamere nešto popravljene, pogoršane? Hteo bih da uzmem ženi ali selfi kamera je slaba i nema 4k snimanje.
Pitanje je upuceno meni?
😂
Hvala svima na odgovorima! Izvinjavam se moderatorima i članovima što pišem u temi koja nije prikladna
Ipak naručen 8 meseci star Xiaomi 12 sa garancijom i fiskalnim računom iz Gigatrona.
Srecno sa Xiaomi... Uhh... Imao sam Xiaomi Mi 11 Ultra, i mogu samo reci x2 pro je bolji telefon u svemu, mada nema logike ali jeste tako.

^Hvala Bogi!
Da sam ga i ja kod nas našao za 200€, ne bih se dvoumio da ga uzmem.

Ima na ebay-u nemackom za oko 300e. Ako ima ko da vam donese.

Ahaa.. 😂😂😂
Aj kad stignem nesto lepo da uslikam, postavicu ovde. Ali vec sam pisao, meni je Kamera super, Video zapis takodje super, ali nisam ja strucnjak da procenim kvalitet slike. Primera radi samo, drug je prosle godine kupio Samsung 22 ne znam sad koji Model ima, pa smo sedeli tako u drustvu slikali se itd... I on se odusevio kakve slike pravi x2 pro, kaze mnogo bolje, pa smo onako poredili, na ekranu to deluje stvarno lepse na x2 pro, zivlhe slike to jest boje, cistije itd...

Gledah sad, sta se nudi od telefona kod mog operatora, uskoro mi Istice ugovor, to jest tacno u Maj mesecu, ali nista meni to nije onoo.. Zanimljivo... Koliko vidim ostacu ja jos duze vreme na x2 pro kao telefon i tablet Samsung Galaxy Tab s8 ultra 5G, jer se oba aktivmo koriste, imam jedan broj a dve sim kartice sa istim brojem i to je to... Tablet je kuci dosta aktivan za pozice, poruke i sve ostalo, a oppo find x2 za napolje, mada se uvek slepa i tablet 😉

E ***, a ja tamam racunao da ces da kazes da ces da kupis S23 Ultra pa da se dogovaramo za dalju trgovinu tvog telefona. :cool:

Od Samsung moze samo tablet, Telefon nikako, sta ja tu nesto dobijam, okay, Novi model itd itd... Kao sto napisah gore iznad, meni ove dve kombinacije super rade posao.
Pa jel imas nekog u de da ti kupi i posalje?

A gde si gledao u DE? Ebay?

Ne ebay, nego ebaykleinanzeige, kupuje se naravno privatno kao kod nas kupujem prodajem, ja imam samo dobra iskustva tu... Mada ebay jeste sigurniji, daleko od toga.

Ima trenutno par komada koji su tu oko 250€ manje vise i koji po meni deluju skroz okay, sad bas pogledao.

Od Samsung moze samo tablet, Telefon nikako, sta ja tu nesto dobijam, okay, Novi model itd itd... Kao sto napisah gore iznad, meni ove dve kombinacije super rade posao.
Pa jel imas nekog u de da ti kupi i posalje?
Sto je najgore pola familije mi je u DE i jedan prijatelj... ali ako bih nekoga nesto zamolio da mi ucini veruj mi da bi mi ta usluga izasla na nos. Bolje ovako, cak i da platim kod nas vise niko ne zna sta sam kupio i koliko sam platio. Od tih tamo nema vajde, vise kukaju da im je tesko nego dok su ovde ziveli i sve sa ciljem da slucajno neko ne bi trazio nesto.

Hvala na dobroj volji ali kad malo bolje razmisljm meni sada nije potreban jaci telefon jer ovaj Nord 2 je za mene raketla sto mi treba ali mi zato treba veci ekran, omatorilo se, oci popustile a naocare nisam menjao pa sve jedno zdrugim ide.

Da ne mislis da to samo tako radi reda kazem, ima ovde jedan Clan koje sam drage volje doneo telefon za Srb.

Ma nemam razlog da ti ne verujem, nego i ja sam ko dete pa kada mu das keks u jednu ruku on pruza i drugu da uzme jos a ne treba mu tako i ja bi da menjam a nemam realne potrebe da menjam bar zbog hardvera e sada velicina ekrana je nesto drugo ali otom potom. Video sam vest da se pocela suskati nove glasine za Nord 3 da ce da se pojavi i da ce imati veci ekran pa ako nista dok ne resim stanje sa naocarima i lekarima ostaje mi da pratim vesti.

Da li su i kod vas koji imate Oppo Find X2 Pro, iste postavke za Dolby Atmos, kao na SS što sam postavio? Da se ne može isključiti bez slušalica.
Čini mi se(nek me neko ispravi ako grešim)da se na Samsung telefonima može isključiti bez slušalica.

Prilozi

• Screenshot_2023-03-02-11-37-21-65_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    Screenshot_2023-03-02-11-37-21-65_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 9
  • Screenshot_2023-03-02-11-49-13-41_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    Screenshot_2023-03-02-11-49-13-41_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    68.7 KB · Pregleda: 9
I, dosao rastanak sa Oppo Find x2 pro, odradio svoje za ove 2 godine koliko je kod mene, cini mi se. Super sluzio, radi jos uvek sve super, ali dosao i lagani burn in ekrana i Kontakt pri punjenju... Puni on bateriju ali ne da se koristi telefon. Sutra ode za 150€ takav kakav je.
U zamenu dosao Xiaomi 13t pro... 512gb

Nazad
Vrh Dno