speedy stikis
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.06.2024
- Poena
- 30
kao trenutni korisnik find X8 ultra i povremeno u dodiru sa Honorom i Huawei-em i svim ostalim a dugogodišnji Samsung korisnik, ColorOS >>> bilo šta drugo.Nakon onoga što je predstavio Samsung, vagam samo između Find N5 i Magic V5. Vivo koliko znam nema podrške za eSim, pa bih ga preskočio.
Kod Oppo mi se sviđa malo širi i veći ekran, ali ne znam kakav je softver (Color OS) u poređenju sa Magic OS. Nisam koristio ni jedan ni drugi.
U Hong Kongu Oppo košta oko 1000eur, što je OK cena, a verujem da će za 2-3meseca i Magic V5 koštati isto ili slično.
ako nabavljaš, za te pare daj i meni komad 😀Hvala. U prilogu je screenshot; ako ne grešim, CPH2671 je oznaka za global verziju.
Gledao sam na www.price.com.hk
Moj drugar ima Honor V2 od kako se pojavio u prodaji, i baš ga ne štedi i koristi ga po ceo dan, poslovno i privatno.![]()
Oppo details Find N6’s impressive crease-free display
Oppo is bringing a "zero-feel crease" to its upcoming flagship foldable. We’re one week away from the Oppo Find N6 launch and the teasers are ramping up....m.gsmarena.com
Kako li će prorez da se ponaša posle par meseci je pitanje. Jer je poznato da se rupa vremenom širi
Vreme je za novu temu, da ne spamujemo ovde. Ako ne lažu kinezi, vrlo verovatno moj sledeći izbor do "savitljive jabuke".![]()
Oppo details Find N6’s impressive crease-free display
Oppo is bringing a "zero-feel crease" to its upcoming flagship foldable. We’re one week away from the Oppo Find N6 launch and the teasers are ramping up....m.gsmarena.com
Kako li će prorez da se ponaša posle par meseci je pitanje. Jer je poznato da se rupa vremenom širi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari