Steta sto nisu isli na 5-5,2'' ekran i manje kuciste..
Sta znaci bolji telefon? 🙂
Ja bi ovo uzeo pre nego S5/Z2...
I ja isto.. Rekao sam vise puta,trenutno najbolji telefon na trzistu 🙂
sad će pola foruma "KUPUJEM!!!"
valjda da zamene onaj find 5 što su isto tako kupili
Phablet u torbi a sat na ruci, that's the future my friend 😉
ahahah pa zar i vas dvojica? 😀
ništa, moraćete da stanete u red iza ovih koje sam pomenuo
😀
@ djilkos ^ pa na to sta pruza za svoju cenu (hw/sw i podrska), tu moze da bude bolji od novog One ali malo teze od S5/Z2 ali opet dosta toga zavisi od cene.
sto nisi citirao ostale moje poruke amoled loveru 😀
rekao sam steta sto nece biti popularan jer nema dobre kanale distribucije. a ja necu kupiti mob koji nema ozbiljnu podrsku pa da je i 50e. ne racunam podrsku CM tima posto njih ne gotivim 😀
sad trtljaš bezveze
Ima vise vlasnika, samo se ne kurce kao ovi sa ajfonovima i galaksijiiiima 😛da, demantuje me 50 vlasnika find 5 telefona koji su se utrkivali ko će prvi da ga uzme 😀 tu je bio i onaj lenovo k900 beše, vrhčina neviđena od telefona 😀
imaju ameri lepu izreku, "put your money where your mouth is". do tad, trtljaš bezveze ti kao i svi ostali kojima su ovaj i slični telefoni najbolji u istoriji smartphonova ALI ga ne kupuju zbog... da se ne ponavljam 😉
Find 5 je u Srbiju stigao sa deebelim zakasnjenjem, kada je svaki flagship imao bolje specs i to po velikoj ceni, van operatera. Ako Find stgne sa samo mesec kasnjenja, kod barem dva operatera po normalnoj ceni kao u slucaju G2, na ovom istom forumu ce nici tema koja ce za 4 meseca dostici 500 strana od cega ce dobiti ospice svi Samsung loveri (da sad ne imenujem).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari