Šta je novo?

Opera

Ova nova opera je bijedna, nema tab stacking, sto mi najvise nedostaje. Glupavi klon glupavog chrome-a.

Nova Opera radi bolje od Firefox-a i Chroma.
Upravo pisem sa Safari brauzera i cini mi se da on radi najbolje.:)

Ova nova Next je veoma nestabilna, stalno mi se rusi. U zadnja dva dana srusila se vise puta nego sve ostale Next verzije zajedno.

Verzija: 17.0.1241.45 - Opera je ažurna
Stream za ažuriranja: Stable

Version: 18.0.1284.7 - Opera is up to date
Update stream: Next
System: Windows 7 64-bit (WoW64)

Cak je i meni dosadilo da cekam razvoj Opere, i rado bih je zamenio, ali je tuzna cinjenica da nema nista da je zameni.
Isprobao sam sve moguce browsere i svima nesto fali.

Ubacio sam par addona na Operi i pocela je da brljavi i sad sam lepo instalirao SeaMonkey kao covek.:banana:
Ako ima neki slican na chromium bazi napisite da ga probam.:)

Tezak i brljavi.Safari laksi ali i on prilicno brljavi.

Lagan je ali mi SeaMonkey bolji jedino ima problem da negde pokrene javu.

Otkad je ovo tema "preporucite browser koji nije Opera"?! Razumem da je dosta ljudi nezadovoljno, ali nemojte na ovoj temi da diskutujete o drugim browserima.

Dve stvari mi mnogo idu na živce: nema private tabova i ne mogu brzo da otvaram linkove kao pre (mislim da pretrčim listu i izklikćem srednjim klikom).

Dve stvari mi mnogo idu na živce: nema private tabova i ne mogu brzo da otvaram linkove kao pre (mislim da pretrčim listu i izklikćem srednjim klikom).

Dok recimo Android verzija ima per tab private browsing. Firefox isto na Android ima, a na desktop nema. Nije mi jasno uopste.

Moze li se podesiti da se u address baru prikazuje cijeli URL (sa query stringom)?

I drugo, u ovim novim Operama je nemoguce kopirati dio linkovanog teksta, znaci par rijeci je linkovano i ja hocu samo da selektujem te rijeci ili neke od njih, to ne mogu da uradim a u Operi 12 je moglo :(

^To je zbog WebKite/Hromijuma. Isto radi i Trident na IE. Jedna od mogućnosti koju obožavam na Operi (12). Pokušaj sa Shift ili CTRL.

ili oznacis sta zelis sa misem i ne pustas levi click, pa uradis ctrl+c

Pitanje je bilo retoričko. Probaj da označiš hiperlink kao običan tekst u Operi next. Ako ti to nekim čudom prodje, probaj desni klik, pa nadji opciju za pretragu.

Nazad
Vrh Dno