@Vodoo: si siguran da li je to bug ili 'feature' 😀? Ja recimo, kada pristupam sa dial-up veze (retko), baš volim tu opciju jer vidim na delimično učitanoj strani šta se krije iza te slike, te mogu da prekinem učitavanje. Ili da pritisnem SHIFT+I, pa da isključim prikazivanje slika, tada se drastično ubrzava učitavanje, a vidi se šta ima na stranici (doduše, samo ako su stavljeni "ALT" tagovi, što ima na 90% strana).
@Andjelko: U pravu si, mada sam ja video da za "TEXTAREA" polje JavaScript tako radi ubacivanje. Uopšte ne znam kako IE implementira tu opciju (koja radi onako kako si ti opisao), verovatno je nešto nedokumentovano?? U svakom slučaju, Opera ima za nijansu slabiju JavaScript podršku od IE-a, ali to je 0,1% u odnosu na mnogobrojne prednosti koje ima: Evo meni je trenutno otvoreno 5 prozora sa po 30-ak tabova u svakom, i radi kao sat. Pride je tu i TheBat, Winamp, MS Access, GetRight-naravno u pozadini, Kerio i AV. Sve radi. Ne verujem da bi se kompjuter izborio sa toliko otvorenih IE prozora??
Ajd pozdrav :wave: