Čensi G. je napisao(la):Ako si navikao na Firefox onda ga koristi i pusti da drugi koriste ono što žele.
Ja imam sasvim drugačije iskustvo sa Firefox-om i Operom.Glavna prednost Opere je brzina,a ne izgled koji svakako možeš i kod jednog i kod drugog podesiti kako ti odgovara.Ne bih se ni usudio da potegnem ovu priču da nisam nedavno instalirao Operu 8 final i na Linux (Mepis 3.3/Debian).Preporodio sam se.Opera je mnogo brža čak i na sistemu gde je Firefox default-ni browser.
Glavni razlog zasto ne koristim Operu. Nikako nisam mogao da se naviknem da kreiram novi folder za svaki html fajl. To je prosto receno smarajuce.Ronnie Coleman je napisao(la):I onda dobijem umesto, a ne kao u ostalim browserima, gomilu slika, 3 html fajla...![]()
Tačno tako - gavni razlog zbog koga sam prešao na FireFox, i onda sam shvatio koliko je bolji od Opere zbog extenzija (koje Opera neće imati do verzije 10, a možda čak ni tad).Marvin je napisao(la):Glavni razlog zasto ne koristim Operu. Nikako nisam mogao da se naviknem da kreiram novi folder za svaki html fajl. To je prosto receno smarajuce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari