Isti problem imam od preksinoc. Iz cista mira se pokarabasilo, s jedinom razlikom da je meni bar providan gore i da imam Opera dugme. Nisam uspeo da resim i posto me izludjuje instalirao sam 64-bit verziju koja radi kao sat za sada, jedino sto svuda morao opet da se logujem i sl.|bacteria| je napisao(la):Imam specifican problem sa operom.
Na yt je pusten video u fullscreen i posle izlaska iz istog nestao je meni ( file i ostalo... ) i opera prekriva start liniju.
Evo vidite kako izgleda:
![]()
Alt ne otvara file opciju... F11 isto ne pomaze, ide u potpuni full screen mode.
Pregledao sam sve opcije vise puta i nikako da nadjem gde je problem.
Neki predlog ?
Ne znam da li ste primetili da YT ovih dana eksperimentise sa GUI, pa cak stoji i upozorenje "In fact, this might not work at all". Treba biti strpljiv, do njih je.
nekad bilo
nije vise u experimentalnoj fazi, youtube je dobio novi izgled 6. decembra...
http://youtube-global.blogspot.com/2012/12/a-new-look-to-help-you-to-subscribe-and.html
doduse tu je i dalje feedback dugme, ali posto su svi dobili novi dizajn, a ne preko nekog cookie-a, znaci da je "finalni proizvod"
^moze li da se vrati nekako stari izgled? Ovaj novi je uzas, mrzim kada sve sljasti belo i jos je desna strana prazna, jednostavno uzas u svakom smislu a sto je najgore i onaj prethodni izgled i UI je bio los.
Probaj ExtendTube ekstenziju, nema nikakvih belina, nema reklama, sve se moze podesiti.
Nece biti da je dotad, jer je brljavila sigurno i posle 06.12. Link koji si okacio azuriran je 12.12..
Savrseno se snalazim. Sve sto pratim i citam redovno drzim otvoreno. Plus jos gomilu stvari koje otvorim sada i citam ko zna kada.
Kad pinujem tab mnogo je mali jezicak za moj ukus i cesto ne znam od koje stranice je taj tab. Zato recimo imam 4-5 stranica o fotografiji otvorenih i njih strpam u grupu. Nema sanse da zatvorim nesto, odmah primetim da fali :dJericho je napisao(la):Ja takve tabove pinujem - em nema opasnosti od slucajnog zatvaranja, em kartica zauzima manje mesta. Mislim da retko kad imam ispod 10 stalno otvorenih tabova. Grupisanje samo ako se bas nagomilaju.
Al kako pratis gde je sta ? Kad preskaces sa jednog na drugi pa na treci .... Kazem, totalno mi je konfuzno da na takav nacin surfujem, istovremeno i traumaticno iskustvo (jednom sam probao i nikad vise). Svaka vama cast, ja se po defaultu vrtim na 5-6 tabova i u toku sam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari