Napisao sam to sta si rekao ali nece da se ukljuci stalno kaze disabled mozda je do procesor single core ali nema veze dobro je i tako osetim ja da je bolja ova nego stara verzija ne koci sad pri radu ide nekako glatko
meni i na 1000 ima zakucanih 60fps
Evo kako je rekao Kosta tako sam uradio i sad je ukljucena HWA ali ne radi onaj test sa ribe a na Google Chrome radi i GPU Usage je zakucan na 37%
Je l vi taj super fps dobijate kada ukljucite HWA? Meni bez hwa radi na 30fps na 500 riba, a sa zakuca na 60fps na 1000.
Imam 12.4 driver instaliran ali ga GPU-Z ne prepoznaje ne znam zasto probao sam 2-3 puta i uvek isto
bez HWA na 500 riba 6 fps, 30-35 fps na 50 riba..
ne mozes dobiti na 500 riba 30fps bez HWA nikako ! imamo isti cpu, graficku imas jacu, ali ako je iskljucen HWA, nije ni vazna..
kod mene u chromu je isto zakucano na 60 na 1000 riba
u operi 58 fps na 1000 riba, ali nije bas "smooth", iako je 58fps ;o
Probaj da staviš 12.6 beta, dosta je već stabilan.
Ja imam problem sa flashom. Kad gledam neki video dešava se da se zamrzne slika, što me strašno iritira.
Probaću sutra da uradim clean install, sad me mrzi da se cimam sa backup-om bookmarkova![]()
Koja je tačno prednost HWA? Ne mislim na ove testove sa ribama već u realnom radu. Da li se osjeti taj HWA pri surfanju, a bez da osjetno optereti GPU, jer meni baš i ne treba da mi opterećuje GPU kad je on ionako topliji od CPU, bolje mi je onda da to radi CPU, tim prije što imam dva monitora a tu je onaj poznati problem da GPU radi na 3D vrijednostima uvijek a ne samo u igrama, pa se grije dosta više nego sa jednim monitorom (zbog čega znam isključiti drugi monitor tokom cijelog ljetaJa ima zasebnu Nvidia 9500GT i opterećenje GPU-a ide i do 50-60% kada brzo skrolujem stranicu. Ali mi zato CPU (AMD Athlon X2 2,1GHz) ne prelazi 25%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari