meni gmail radi normalno. a i mogu da blokiram onu nivea reklamu na blicu...
Svima kome nedostaje mocan tool kao Adblock Plus za firefox, preporucujem NoAds koji mozda i bolje radi posao. Nisam video da je bilo price o njemu, mozda je znacajno unapredjen u poslednjem update-u. Moguce je blokirati sadrzaj koji pozelite sa stranice i jos nekoliko korisnih opcija.
kako moze da bode bolja od firefoxovog adblock plus?
pola reklama ne blokira, content blocker se baguje, vraca reklame kad pristupis sajtu preko speed diala(verovatno neki problem sa keshiranjem)....i automatsko updejtovanje filtera ne postoji....
Ne znam da li pricamo o istoj ekstenziji, linkovao sam onu koju preporucujem, proveri.
Meni radi bez greske. Mozda su ti ukljucene dve ekstenzije iste namene?
Imas mogucnost da blokiras manuelno sta god pozelis. Probao sam preko Speed Dial i takodje sve u redu.
Pre ovoga sam koristio par dana opera Adblock koji radi kako si opisao, polovicno blokira sadrzaj, mislio sam da o njemu govoris.
da, cudno se ponasa ovaj adblock kod mene ;p tacnije nista ne blokira, prosla verzija je bar nesto blokirala xD
taj drugi Adblock radi isto polovicno, dobro blokira automatski, ali ne mozes da dodas sam. ne znam kako mi ne radi ovaj sto si ti linkovo....pise da i ne treba da se podesava User JS Storage Quota, kad stavim 0 isto, kad stavim 500, isto, skinuo sam fanboys i easy listu filtera u opcijama extenzija, ali i dalje prikazuje sve reklame
Eto, da sam video na vreme mail, znao bih da si mi odgovorio. Nije dodatna, vec klasican Opera Mail u okviru same Opere.
Druga stvar koja mi takodje smeta kod novijih Opera, ne konkretno kod ove 11.11...Kada dodam nesto u bookmars, umesto da ode kao ceo zivot do sada na dno, Opera ga stavlja na vrh. Moram da odem u Manage Bookmarks, pa View pa Sort by My Order. I tako sve dok ne dodam sutra nesto u bookmarks pa sve jovo nanovo. Ovo mi se desava od skoro, znaci zadnjih mozda mesec dana.
I trece, kada stavim nesto da mi se skida, kao npr. malopre neki fajl od 22MB sa free rapidshare-a, nece da mi pokaze Save dialog prozor po pola minuta, nekad minut...malopre sam cekao ne znam ni sam koliko, na kraju mi ga je dao, otisao sam na save, i odem u Download panel i vidim da je vec zavrsio skidanje tog fajla. Znaci bukvalno je u pazadini skinuo ceo fajl i tek onda mi pokazao save dialog. Bas me nervira.
^ aj ubaci interpunkciju, pa da se potrudim da procitam sta si hteo da pitas.
EtoJe l' ima neko problem sa YT? Posle par sekundi samo pozeleni taj deo gde treba da ide video i zabode opera. Instalirao sam i adobe i operu ponovo al' nista. Sad mi se ne brise cela opera sa user data. Samo mi je jos to ostalo, imam neke stvari po bookmarksu.
Na IE YT radi, ali 'vamo nece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari