Tetsuo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2010
- Poena
- 319
Samo da mi neko objasni zasto joj je udeo toliko nizak... Objektivno delja ostale browsere
Mislim da sam skoro negde pročitao da su za 11.1 na marketing potrošili celih 5k $. :-D
---
Ttalk
Samo da mi neko objasni zasto joj je udeo toliko nizak... Objektivno delja ostale browsere
za yahoo.co.uk je free
Content blocker u operi radi jako lose, 80% stvari neda da se sakrije, i ove dve extenzije koje sam gore spomenuo ne rade kako treba :S
Hajde molim te postavi neki sajt prepun đubreta pa da pogledam razliku FF sa dodacima - Opera default da vidim koliko toga opera neće blokirati
mislio je verovatno na default operu bez ikakvih extenzija, tj desni klik pa block.
a na sta konkretno mislis kada kazes da NoAds za operu dosta brlja? jel si stavio ovu vrednost na minimum 500 ?
Content blocker savršeno radi u Operi. Skine se filter lista od fanboya i to je to.
Hm... ja koristim content blocker bez ikakvih lista, dakle, sam sam blokirao sve što mi je smetalo, i ne vidim nikakve probleme... A i čini mi se da sam uspeo da blokiram sve što mi smeta... daj neki sajt gde se javljaju problemi da probamo...
Mislis, ovako?
Pa ostao je samo toolbar za login koji nije nikakav baner ili ad... I ovo share moze da se blokira.
Evo kod mene je http://www.blic.rs/ bez reklama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari