Šta je novo?

Opera 11 - Final

Držiš Shift ;)

Hvala, moze i tako, mada znam da sam nesto menjao u opcijama prosli put ali nemogu da nadjem. :wave:

To je to, hvala.

Da li neko zna kako moze da se ukloni title bar u Linux verziji? Znam da je ovo Windows deo, ali da ne otvaram novu temu samo zbog toga.

Jel postoji neki nacin da se vrati stari speed dial, posto je ovaj tesko sranye?

što brale? bas je dobar

Ovo i mene interesuje omogućili uvećanje i to se i može podesiti ali sad su mi i svi sajtovi uvećanji tako da skoro i da se ne vidi koji su a to koliko mi se čini ne može da se podesi

Ovo i mene interesuje omogućili uvećanje i to se i može podesiti ali sad su mi i svi sajtovi uvećanji tako da skoro i da se ne vidi koji su a to koliko mi se čini ne može da se podesi

ne kapiram..pa imas manuelno zoomiranje :S biranje broja kolona itd...

Jel ima neko problem sa učitavanjem Gmaila? :(

Ja.. zakuca se na kraju loading skale.

I ja, mada ja koristim neki snapshot pre finalne verzije. Učitaš običan html, pa onda standard gmail i radiće.

---
Ttalk

Imam problem sa Bookmarks barom koji je počeo da se javlja čini mi se od RC1 verzije. Naime, potrebno je oko ~15-20 sekundi nakon startovanja Opere da bi se Bookmarks bar prikazao. Ovo mi se nije dešavalo na 11.01 niti na 11.10 Beta 1.
Ima neko ideju šta bi moglo da bude?

ne kapiram..pa imas manuelno zoomiranje :S biranje broja kolona itd...

Nije problem podesiti broj kolona i koliko će zumiranje biti. Problem je što su sajtovi uvećani npr. za benchmark se vide samo prva tri slova, em ružno em skoro da se nevidi koji je sajt u pitanju

Nije problem podesiti broj kolona i koliko će zumiranje biti. Problem je što su sajtovi uvećani npr. za benchmark se vide samo prva tri slova, em ružno em skoro da se nevidi koji je sajt u pitanju

a too....da to su skroz promenili, sad kao trazi neki deo strance da prikaze, logo i slicno....i sad moze u html-u da se specificira koji deo da se vidi....samo sto to ce mozda da promeni 0.1% sajtova :S

mozda izadje neka ekstenzija koja ce da sredi to, bila je jedna koja je trazila logo svakog sajta koji dodas u speed dial, ali izgleda da su je skinuli, ne mogu nigde da je nadjem :S

Jel taj speed dial problem u 11.10 verziji? Meni u 11.01 radi odlicno

jel moze neko da mi pomogne oko transfera profila sa jednog racunara na drugi. Bitne su mi extenzije ponajvise, za bookmarke imam opera unite

Kome se ne svidja novi odvratni speed dial, neka klikne desni taster na neki thumb, reload->pa opcija koja mu odgovara, pa posle toga Reload.

Šta time dobijaš? Odradi reload i opet isto

Ja sam ovako uradio pošto mi je onaj zoom stranica u speed dialu odvratan

search these in opera:config

Set Thumbnail Logo Score Banner to 1000
Set Thumbnail Logo Score Threshold to 1000
Set Thumbnail Icon Min Height] to 1000
Reload any thumbnail that still shows a logo

Ja sam izgleda jedini, kome se ovaj novi speed dial svidja. :-D

---
Ttalk

Na taj način se kod mene ništa nedešava tj ista situacija. Probaću ovo što kaže telep

Poslednja izmena:
Ja sam ovako uradio pošto mi je onaj zoom stranica u speed dialu odvratan

search these in opera:config

Set Thumbnail Logo Score Banner to 1000
Set Thumbnail Logo Score Threshold to 1000
Set Thumbnail Icon Min Height] to 1000
Reload any thumbnail that still shows a logo

otišao u opera:config#UserPrefs|ThumbnailIconMinHeight

i u prvom slučaju sa 90 prebacio na 1000
u drugom sa 75 na 1000
i u trećem sa 114 na 1000

Snimio i dobio ono što je bilo nekad;)

Detaljnije o podešavanju može se naći ovde: http://www.opera.com/support/usingopera/operaini/

Info koji se dobija promenama koje je naveo telep

Prilozi

• info.jpg
    info.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 55
Uh, hvala telep, grozno je bilo onako :D
E sad, ako zna neko, kako mogu da, ako imam na primer 5x5 speed dial i treba mi jedno polje prazno u recimo trecem redu - kako to da odradim? Sada prebacuje prazno polje na poslednje mesto :(

Nazad
Vrh Dno