Šta je novo?

OpenAI ChatGPT

U principu imamo carinskog zastupnika koji nam to radi ali za gomilu stvari moram proveriti da li se slazu cifra na fakturi, packing listi, Eur1 ili Co iz Kine. Moram skockati dokumenta pre nego sto roba dodje do carine. A nasem carinskom zastupniku sam objasnio kako koristim GPT pa je i ona pocela pre par meseci i dosta joj olaksava posao ali mora se sve proveriti. Kada radi, radi savrseno.
I onda naleti dan kada kao da namerno trazi nacin da sve uradi pogresno. Nekada nece uopste da ocita dokument nego te otalja i nalupa nesto. Kada ga ispravis samo ti potvrdi sta god da kazes iako je netacno. Taj dan je bolje odustati odmah.

Od jednog dobavljaca dobijamo dokumenta gde ih GPT ali i sam excel prepoznaje kao jedan red, ne kapira tabelu opste. U tom slucaju dokument pustam kroz deep seek koji to radi bez greske pa to ubacujem u GPT. Isto je i sa skeniranim PDF-om.
jel ti radis neki uvoz IT opreme?

@Lucas Ne.

Ni ja ne krijem podatke od GPT-ja ali nisu poverljivi podaci uopste tako da nemamo sta da krijemo.

Meni to ne nudi a rado bih iskoristio tu ponudu. Uradio sam cancel.

Izgleda da Perplexity vara pretplatnike tako što upite poslate njihovom "Sonnet 4.5 Thinking" modelu potajno preusmerava na jeftinije i modele lošijeg kvaliteta.

Prilozi

• PPX.jpeg
    PPX.jpeg
    107.4 KB · Pregleda: 9
Ne da fušari nego samo tako. Pre neki dan me vrteo za prevod minecraft builders i biomes uputsva na srpski sve u pdf samo tako. Kao uradio i troluje me sa linkom. Posle Chat GPT odradio ali mi dao samo word, reko ajde kad ono skratio. Jeste suština tu ali hoću da ga uklopim u PDF 1/1. Na kraju google translate i zdravo.

Ne kazem da ne moze sa perp i cgpt nego nekada toliko troluju da ti se smuče.

Nazad
Vrh Dno